Wat is een opblaasbaar bubbelbad?

Een opblaasbaar bubbelbad staat voor luxe en het heerlijk ontspannen in de tuin. In de zomer creëer je op en eenvoudige manier jouw eigen wellness in de tuin. Daarbij komt het grote voordeel dat een opblaasbaar bubbelbad namelijk gemakkelijk op te zetten is en bovendien vrij weinig onderhoud heeft. In tegenstelling tot een vast bubbelbad zijn daarnaast de kosten van de aankoop veel lager en heb je bovendien niet standaard een vaste plek voor het bubbelbad nodig. Deze is immers ook weer gemakkelijk te demonteren. Hier onder vind je een paar tips bij de aankoop en het onderhoud van een opblaasbaar bubbelbad.


Waar moet je aan denken als je een opblaasbaar bubbelbad gaat kopen?

Wil je een opblaasbaar bubbelbad? Kijk dan eerst goed naar de soorten en maten die te verkrijgen zijn. Het kwaliteitsmerk Intex biedt bijvoorbeeld opblaasbare spa's met bubbels, jets of allebei. Deze zijn te verkrijgen in zowel een ronde als een vierkante vorm. Er zijn daarnaast ook bubbelbaden te verkrijgen met een zoutwatersysteem. Vergeet ook niet om te kijken voor een mooie plek in de tuin waar het bubbelbad kan staan. Er zijn ook een aantal handige accessoires te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld het zitje voor in de opblaasbaar bubbelbad en een hoofdkussen voor nog meer comfort. Daarnaast is er ook een bekerhouder te verkrijgen zodat je jouw drinken op de rand van het bubbelbad kwijt kunt.

Tips bij het onderhoud van een opblaasbaar bubbelbad

Het is aan te raden om een keer per jaar het bubbelbad goed te reinigen. Vooral de reiniging van de leidingen is erg belangrijk voor de levensduur van het bubbelbad. Voor het onderhoud zijn ook verschillende speciale onderhoudsproducten te verkrijgen. Met goed onderhoud kent de opblaasbare spa een levensduur tot wel 12 jaar. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Gemiddeld koop je een opblaasbaar bubbelbad voor ongeveer 10 jaar. De overige onderdelen zijn over het algemeen onderhoudsvrij.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!