Facebookpagina Tuinmeubelland

Social media is niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Het is niet alleen leuk 'tijdverdrijf' maar inmiddels is het één van de grootste communicatiekanalen. Natuurlijk is Tuinmeubelland ook te volgen via vele kanalen met leuke acties, aanbiedingen, tips en inspiratie. Vele klanten sturen prachtige foto's in van hun prachtige tuinmeubelen, graag inspireert Tuinmeubelland jou hier ook mee!

Inspiratie loungesets en lounge diningsets


Inspiratie tuinsets

Winactie Facebook

Niet alleen Tuinmeubelland draagt bij aan de Facebookpagina, ook de klanten. Steeds meer mensen die een aankoop doen bij Tuinmeubelland willen deze aankoop ook graag aan de rest van de wereld laten zien. Zij maken foto’s van tuinmeubilair die bij Tuinmeubelland zijn aangeschaft en gebruiken hierbij de hashtag (#) #Tuinmeubelland. Onder de leukste foto's verloot Tuinmeubelland een hangstoel Panama. 

Wil je meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina van Tuinmeubelland. Like de pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en om deel te nemen aan de leukste win-acties!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!