Wil je een kinderzwembad kopen?

Leuke kinderzwembadjes online!

Eindelijk is het weer zomer en brengen we het liefst zo veel mogelijk tijd buiten door. En wat is er nou fijner om tijdens de warme zomerdagen lekker te verkoelen in een kinderzwembad in de tuin? Tuinmeubelland biedt een brede collectie aan kinderzwembaden voor jongens en meisjes, voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een badje voor je peuter of een zwembad voor je tiener, voor iedere leeftijd een kinderbad bij Tuinmeubelland.

De collectie kinderzwembaden

Binnen de uitgebreide collectie van Tuinmeubelland vind je kleine kinderzwembaden met bijvoorbeeld een leuke glijbaan voor extra waterpret. Naast onderstaande opblaasbare zwembaden zijn er ook grote opzetzwembaden van klein tot heel groot. Ook vind je een uitgebreid assortiment aan accessoires, zoals: afdekzeilen, zwembad pompen, ladders, etc.  Alle kinderzwembaden zijn van het kwaliteitsmerk Intex, zodat je verzekerd bent van een aankoop welke voor meerdere jaren mee kan.

De top 3 populairste kinderzwembaden en speelzwembaden bij Tuinmeubelland:

1. Intex Dinoland kinderzwembad
Speelzwembad met glijbaan, opblaasbare ringen en speelballen, een echte sproeier en veel vrolijke kleuren. Natuurlijk voorzien van dino afbeeldingen en leuke palmboom

2. Fantasy castle speelzwembad
Dit mooie kinderzwembad bevat een draaksproeier die zeer eenvoudig aan te sluiten is op de tuinslang. Bij het bad worden een opblaasbaar schild en speer geleverd voor het ultieme speelplezier. 

3. Intex Hello Kitty Play Centre zwembad
Speelzwembad voor de allerkleinsten mag Hello Kitty natuurlijk niet ontbreken. Dit vrolijke badje is mooi roze en natuurlijk ook voorzien van een glijbaan. Dit badje is wat kleiner en speciaal voor kleine meisjes.

Kinderzwembadje online bestellen?

Natuurlijk, want dat is gemakkelijk, goedkoop en de levering gebeurt snel! Bij Tuinmeubelland garanderen we de laagste prijs en bezorgen we gratis vanaf € 99,-. Bestel vandaag nog jouw kinderzwembad bij Tuinmeubelland en geniet deze zomer van veel waterpret met het hele gezin. Heel veel plezier samen!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!