Dit weekend: koopzondag in 4 Mega stores>

Garden Impressions Silverbird loungeset | Silverbird loungeset

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Silverbird loungeset kopen?

Ben je op zoek naar de Garden Impressions Silverbird loungeset serie? Lees dan snel verder, want Tuinmeubelland heeft alle varianten van de Silverbird loungeset in haar assortiment. De Silverbird loungesets serie  is de afgelopen jaren onverminderd populair. Niet voor niets is deze prachtige set ook dit jaar weer in het assortiment opgenomen van de Tuinmeubelland Loungeset collectie!

Wat maakt de Garden Impressions Silverbird loungeset uniek?

De compacte Silverbird loungeset serie is een normaal formaat loungeset serie. De Silverbird heeft in totaal zes zitplaatsen. De Silverbird serie is namelijk 242 cm lang en 242 cm Breed. De loungeset lijkt dus op een hoek van 90 graden. Je kunt heerlijk tot rust komen in deze set. Daarnaast heeft de Silverbird loungeset ook een luxe fauteuil. De serie is daarnaast makkelijk uit te breiden met een midden element in dezelfde stijl. Met deze serie geniet je echt van iedere zomerse dag.

In welke variaties is de Silverbird loungeset te verkrijgen?

De Silverbird loungeset wordt in de Tuinmeubelland collectie ook wel ‘Formiga loungeset’ genoemd. De merknaam Silverbird van het kwaliteitsmerk Garden Impressions wordt ook veel gebruikt. Het zijn echter exact dezelfde sets, afkomstig van dezelfde leverancier en in dezelfde uitvoering. De Silverbird loungeset is verkrijgbaar in de prachtige wicker kleuren licht grijs, in donker grijs kleurig wicker en in passion willow kleurig wicker. Alle kleurvariaties zijn zeer populair in onze collectie.

De samenstelling van de Garden Impressions Silverbird loungeset

Deze weerbestendige loungeset is gemaakt van een stevig aluminium frame met daaromheen een kwalitatief hoogwaardig wicker vlechtwerkdraad. Dit wicker vlechtwerk is gemaakt van stevig kunststof waardoor de set zeer duurzaam is. Ook kan de set de hele winter buiten blijven staan. Het is aan te raden om een passende loungesethoes aan te schaffen.

Garden Impressions Silverbird loungeset compleet inclusief kussens

Uiteraard wordt de Silverbird loungeset serie geleverd inclusief zit- en rug kussens. De kussens zijn voorzien van een rits waardoor de hoezen gemakkelijk met de hand kunnen worden gewassen. De kussens zijn niet 100% waterdicht, maar zijn wel voorzien van een waterafstotende coating. Dit is vooral erg praktisch als er bijvoorbeeld op het kussen wordt gemorst met drinken. Je veegt het vocht er namelijk gemakkelijk weer af. Na gebruik kunnen de kussens opgeborgen worden in de schuur of een mooie kussenkist.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze medewerkers altijd voor je klaar staan om je te adviseren. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en vindt wat je zoekt. Meer weten over de faciliteiten per tuinmeubelwinkel? Kijk dan op de winkelspagina's van:

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.