Tuinhaard

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Tuinhaard kopen? Tuinmeubelland.nl!

Extra lang 's avonds in de tuin genieten met een lekker wijntje bij een tuinhaard? Dat is authentiek genieten! Bij Tuinmeubelland is een groot assortiment aan terrasverwarming te koop. Denk aan lounge vuurtafels op gas, elektrische terrasheaters en meer. Maar voor het echte originele buitengevoel is een knapperend houtvuurtje toch wel het meest 'echt'. Bekijk daarom snel de mooie Nomlilo tuinhaarden en blijf ook langer in de tuin loungen!

Collectie Buitenhaarden voor in de tuin

Het assortiment aan buitenhaarden bestaat uit de haarden van het bekende merk Nomlilo buitenhaarden. Dit zijn grote tuinhaarden, voornamelijk gemaakt van plaatstaal. Nomlilo staat bekend om haar strakke design haarden en is al jaren een bekende naam op het gebied van tuinhaarden. Kortom, pak de houtblokken er maar vast bij en kruip gezellig voor de buitenhaard. Buitenhaarden die gemaakt zijn van plaatstaal zijn voorzien van een hittebestendige coating. Het materiaal is prima bestand tegen hitte, toch kan er na verloop van tijd iets van roestvorming ontstaan door de hitte van het vuur. De tuinhaarden zijn verder onverwoestbaar en je kunt nog vele lange zomeravonden in de tuin genieten van een knapperend vuurtje en een drankje.

Het assortiment aan tuinhaarden: 

  • Design tuinhaard: strakke vormgeving en moderne uitstraling.
  • Klassieke tuinhaard: authentiek genieten met een klassieke tuinhaard
  • Tuinhaard vuurschaal: past overal, snel te gebruiken.
  • Tuinhaard barbecue combinatie: ideale combinatie van een tuinhaard en mooie barbecue

Op zoek naar een tuinhaard aanbieding?

Op zoek naar een scherpe aanbieding op het gebied van tuinhaarden? Kijk dan vooral verder bij de Tuinmeubelland tuinhaarden. Wij bieden altijd de laagste prijs garantie en in veel gevallen kan de haard de volgende werkdag al bezorgd worden. Kijk bij de verschillende producten voor specifieke informatie over prijs, levering en meer. Liever persoonlijk advies op het gebied van tuinhaarden of andere vormen van terrasvewarming? Kom dan langs in één van de Tuinmeubelland winkels of neem contact op via telefoon, chat of e-mail. Onze deskundige medewerkers helpen je graag!