Dit weekend: koopzondag in 4 Mega stores>

Een loungeset of tuinset gespreid betalen?

Liever gespreid betalen? Bij Tuinmeubelland kan je ook tuinmeubelen op afbetaling te kopen. Via de nieuwe betaalmethode 'Spraypay' kan je op een eenvoudige manier om jouw tuinmeubelen op afbetaling kopen. Ideaal, want je hoeft niet in één keer te betalen en je kunt de financiële verplichting opnemen in de vaste lasten. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om te kopen op afbetaling en gespreid te betalen? Lees dan snel verder.

spraypay gespreid betalen tuinmeubelen


Wil je tuinmeubelen kopen op afbetaling?

Je hebt op die manier een minimale financiële belasting en je kunt eenvoudig de termijnbetalingen opnemen in jouw vaste lasten. Tuinmeubelland werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten).  De definitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. 

Gespreid betalen is alleen beschikbaar in Nederland. Bij de keuze voor gespreid betalen via SprayPay betaal je je bestelling (mogelijk tussen € 250,- en € 10.000,-) in 12,18,24, 36 of 48 maandelijkse termijnen. De defenitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. SprayPay hanteert momenteel (dd 8-3-2022) een rentepercentage van 12%. Bij de producten die daarvoor in aanmerking komen, vermelden we op de productpagina de maandbedragen op basis van 48 maanden.


Hoe werkt het kopen van je loungeset of tuinset op afbetaling (gespreid betalen)?

  • Wanneer je jouw tuinmeubelen hebt gevonden kun je deze in de winkelwagen plaatsen, vervolgens klik je door naar de betaalpagina.
  • Kies in het bestelproces bij ‘Afrekenen’ de betaalmethode SprayPay
  • Je klikt na die keuze even uit de website van Tuinmeubelland weg, naar SprayPay en krijgt daar enkele korte vragen over jouw financiële situatie waarna je weer terug gaat naar het afrekenproces van Tuinmeubelland
  • Controleer jouw bestelling en klik op ‘Afrekenen’
  • Je ontvangt een bevestigingsmail van Tuinmeubelland met betrekking tot de bezorging
  • Van SprayPay ontvang je tevens een bevestigingsmail met verdere uitleg over de betaling
  • Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via een automatische incasso
  • Wat kost gespreid betalen: het kopen op afbetaling?

SprayPay heeft een duidelijke informatiepagina op hun website waar je meer kunt lezen en een proefberekening kunt maken.

Kijk voor meer informatie op de SprayPay website >

Snelle beoordeling van je financieringsaanvraag

Wil je graag je tuinmeubelen gespreid betalen? Dan is het wel zo fijn als je snel weet waar je aan toe bent en wat je mogelijkheden zijn. Het systeem van Spraypay, welke de gespreide betalingen verzorgt, is zeer eenvoudig en bovendien snel in te vullen. Er worden een aantal persoonlijke vragen gesteld, bijvoorbeeld over je inkomen. De aanvraag wordt heel snel beoordeeld, over het algemeen weet je direct of je door de check heen bent. En anders binnen één werkdag. Dat is handig!

Meer weten over het gespreid betalen van je tuinset of loungeset?

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice.


Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Tuinmeubelland?
Mis geen tuininspiratie en vul onderaan deze pagina je mailadres in!