Boretti Demo dag

Op zaterdag 1 juni in Dronten, op zondag 2 juni in Zaandam en op zaterdag 15 juni in Veghel wordt er een Boretti barbecue demo dag gehouden. Vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur worden verschillende barbecues gedemonstreerd door middel van vlees, vis, groente en brood. Ben jij op zoek naar een nieuwe barbecue? Maar wil je eerst graag de werking zien? Kom dan langs op één van de demo dagen, raak geïnspireerd door de verschillende barbecues en eet gezellig mee!

Kom gezellig langs op de Boretti Demo Dag! 

  • Zaterdag 1 juni Tuinmeubelland Dronten
  • Zondag 2 juni Tuinmeubelland Zaandam
  • Zaterdag 15 juni Tuinmeubelland Veghel 

Boretti: Italiaans barbecue merk

Boretti is een stijlvol Italiaans barbecue merk en één van de barbecuemerken bij Tuinmeubelland. Boretti biedt barbecues en buitenkeukens van hoogwaardige kwaliteit aan. Boretti staat voor optimaal gebruiksgemak, kwaliteit, techniek en heeft een mooi Italiaans design. Al meer dan 20 jaar is het merk bezig met innovatieve technieken toepassen om de barbecues te optimaliseren. Door een Boretti barbecue kun een heerlijke culinaire avond hebben, gezellig met vrienden of familie.

Boretti gasbarbecues en houtskoolbarbecues

De buitenkeukens en barbecues zijn in gas- en houtskool verkrijgbaar. Wil je een snelle voorbereiding? Kies dan voor een gasbarbecue. Wil jij liever een authentieke smaak aan je vlees toevoegen dan kun je beter voor een houtskool barbecue kiezen. Ook zijn er bijpassende accessoires verkrijgbaar bij de Boretti barbecues, zoals draaispitten, beschermhoezen en kolen. Een gasbarbecue van Boretti is luxueus en biedt gemak. Barbecueen op een gasbarbecue is gemakkelijk en biedt comfort, want het eten is snel klaar. De Boretti houtskoolbarbecues zijn ideaal voor de echte barbecueliefhebbers, die houden van de geur en smaak van rokerig vlees. Er zijn ook Boretti barbecues die ontworpen zijn om gemakkelijk mee te nemen. Ideaal als je een weekendje weg gaat en je overal wilt barbecueën.

  • Kom gezellig langs op de Boretti Demo Dag! 
  • Zaterdag 1 juni Tuinmeubelland Dronten
  • Zondag 2 juni Tuinmeubelland Zaandam
  • Zaterdag 15 juni Tuinmeubelland Veghel 

Vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur een Boretti demonstratie door middel van vlees, vis, groente en brood. Je bent van harte welkom!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!