Uitgelichte collectie tuinsets 2019 trends

Tuinmeubelland heeft een ruim assortiment van wel 100 verschillende tuinsets. In 2019 zien we verschillende trends terugkomen op het gebied van tuinsets. Tuinmeubelland brengt je graag op de hoogte van deze trends. De tuin is het verlengstuk van je huis, dus kun je deze ook inrichten naar jouw eigen stijl. Door dit te doen creëer jij een tuin, waar jij je thuis in voelt en waar je optimaal kunt genieten van het buitenleven.


Tuinset trend 1: Kunststof design tuinset

De eerste trend die ook in 2019 doorzet is een kunststof design tuinset. Bij kunststof tuinsets wordt er vaak gedacht aan de ‘typische groene plastic stoelen’. Maar er is een verandering geweest binnen de kunststof tuinsets! Tegenwoordig zijn de kunststof tuinsets juist hip en niet meer weg te denken uit een speelse en moderne tuin. Kies bijvoorbeeld voor vrolijke kleuren en opvallende designs.

De tuinset wordt gemaakt van een duurzaam polypropeen kunststof. Hierdoor zijn de tuinsets weerbestendig en verkleuren ze niet. De tuinsets zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar. De kunststof tuinsets zijn uitstekend te combineren met een contrasterend materiaal, zoals teakhout of een robuuste natuursteen. Mix en match de kunststof tuinsets naar jouw eigen smaak en creëer een tuinset die bij jou past!

Tuinset trend 2: Hoogwaardige aluminium tuinset

Aluminium is: licht van gewicht, zeer sterk en vergt weinig onderhoud! Dit is ook de voornaamste reden dat dit de tweede trend is. Een aluminium tuinset is ideaal voor in jouw tuin, terras of balkon. Een aluminium tuinset heeft een eigentijdse uitstraling en is uiterst geschikt voor buitengebruik. Aluminium wordt voorzien van een stevige poedercoating, waardoor er minder snel beschadigingen optreden. Aluminium is goed bestand tegen regen en heeft ook als pluspunt dat de sets gemakkelijk schoon te maken zijn; bekijk de onderhoudsproducten voor aluminium. In de collectie van Tuinmeubelland vindt je aluminium tuinsets in verschillende kleuren en afmetingen.

Tuinstyling tuinsets Tuinmeubelland


Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!