Kerst verlanglijstje! Dé vijf Tips voor het maken van het ideale lijstje

Vieren jullie kerst en ga je een kerst verlanglijstje maken? In deze blog vind je een aantal  handige tips voor het opstellen van jouw ideale verlanglijstje voor de feestdagen. Want; wanneer je tijdens de feestdagen een verlanglijstje wilt maken is het verstandig om je wensen duidelijk en goed te noteren. Zo weet iedereen wat je graag wilt hebben. Natuurlijk zijn deze tips ook te gebruiken voor je verjaardag of dat van je kinderen of natuurlijk voor Sinterklaas.


Kerst verlanglijstje Tip 1: Wees duidelijk

Schrijf duidelijk op je lijstje wat je wensen zijn. Daarbij kan je ervoor kiezen om het leukste en belangrijkste cadeau bovenaan te zetten. Zet voor de duidelijkheid de nummers 1, 2, 3 en  zo verder erbij. Wanneer je een zeer specifiek cadeau wilt wat in slechts enkele winkels verkrijgbaar is, zet dan op je lijstje in welke winkel men dit kan vinden. Dat scheelt een hoop zoekwerk.

Kerst verlanglijstje Tip 2: Varieer in prijs

Als jullie met de kerstdagen meerdere cadeaurondes doen, bijvoorbeeld, bij je familie, schoonfamilie of met vrienden, dan is het slim om cadeaus te noteren in verschillende prijscategorieën. Zo kan iemand anders zelf beslissen wat hij of zij wil geven.

Kerst verlanglijstje Tip 3: Voldoende cadeaus

Zet tenminste voldoende cadeaus op je verlanglijstje, het is natuurlijk vervelend als de wensen op raken en men zelf wat gaat bedenken. Zorg er wel voor dat de cadeaus realistisch zijn. Wanneer je een verlanglijstje maakt voor een kinderverjaardag is het belangrijk dat zij niet het hele speelgoedwinkelboek uitknippen en opplakken. Dat voorkomt teleurstelling.

Kerst verlanglijstje Tip 4: Online verlanglijstje

Het handige van een verlanglijstje online opstellen is dat je deze naar meerdere mensen kunt sturen. Bij veel tools op internet kan de gever het gekozen cadeautje afstrepen, superhandig. Dan krijg je geen dubbele cadeaus.

Kerst verlanglijstje Tip 5: De leukste cadeaus van Tuinmeubelland

Voor volwassenen kan je bij Tuinmeubelland kan je vele leuke cadeaus vinden die in verschillende prijscategorieën vallen. Bij Tuinmeubelland vind je namelijk niet alleen grote tuinmeubelen maar ook leuke tuinaccessoires, terrasverwarmers en barbecues die ideaal zijn om cadeau te geven én te krijgen.

Tuinmeubelland cadeaus tot € 25,-

Kleed je tuin, terras of overkapping gezellig aan met één van de sierkussentjes van Madison.

Madison sierkussens bij Tuinmeubelland

Tuinmeubelland sfeermakers tot € 70,-

Maak het najaar sfeervol met een mooie hangende terras heater. Ideaal onder de overkapping. In het najaar is het ook fijn om wat kleur in je tuin te hebben. Dit doe je eenvoudig door een buitenkleed neer te leggen, de kleinste maat is al verkrijgbaar vanaf € 49,95. Superleuk!

Garden Impressions terras heaters

Garden Impressions buitenkleed

Tuinmeubelland cadeaus tot € 150,-

Maak de lekkerste gerechten klaar op een kleine barbecue met houtskool van de merken Jamie Oliver, Lotus Grill (voor binnen én buiten) en Barbeq van Garden Impressions. Ideaal om snel een barbecue hapje te bereiden. Het ruikt ook nog eens lekker..

Barbecues tot € 150,- van Jamie Oliver, Lotus Grill of Barbeq van Garden Impressions.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!