Tuinmeubelland heeft sinds het voorjaar van 2020 een klantenportaal.

Wat is het klantenportaal?

Het klantenportaal is er voor jou! Alle informatie die jij nodig hebt over je levering, over een product of je eigen gegevens vind je in het klantenportaal. Het klantenportaal is sinds april 2020 live. Als orders in het verleden zijn geplaatst, zijn deze niet zichtbaar in het klantenportaal. Je komt bij het klantenportaal door rechts bovenaan op ‘account’ te klikken.

Account Tuinmeubelland

Heb jij nog geen account? Dit maak je eenvoudig aan door op ‘account aanmaken’ te klikken. Door middel van een voornaam, achternaam, mailadres en wachtwoord maak jij een account aan. Heb jij een order bij ons lopen? Dan ontvang je binnen een werkdag een mail met het verzoek om je klantportaal inlog aan te maken. Handig: gebruik dan het mailadres dat ook op de order staat, dan worden al jouw gegevens in het klantenportaal verwerkt.

Accountgegevens

Bij de accountgegevens vind jij jouw voornaam en achternaam. Hier kan je ook een wijziging van e-mail doorvoeren of een nieuw wachtwoord instellen.

Adresboek

Bij het adresboek vind je alle contactgevens zoals je voornaam, achternaam, adres. Het is voor lopende orders nog niet mogelijk om je adresgegevens voor de aankomende levering te wijzigen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Mijn online aankopen

Heb jij via de webshop van Tuinmeubelland een product verkocht, dan vind je hier de aankopen terug. Alles wat in je in een mega store hebt gekocht, zie je hier niet. Dit vind je onder ‘mijn winkel aankopen’.

Mijn winkel aankopen

Heb jij een product in een van onze mega stores (Dronten, Veghel of Zaandam) gekocht? Dan vind je die producten hier terug. Heb je producten online gekocht? Dan vind je die hier niet, maar onder ‘mijn online aankopen’.

Productreviews

Heb jij tips of tops over een bepaald product? Leuk! Laat het ons weten. Onderaan bij een product kun je een review geven. Alle reviews die jij geplaatst hebt, zijn terug te vinden onder productreviews in jouw account.

Review Tuinmeubelland

Mijn verlanglijst

Heb jij een mooi product op de website gezien? Geef het product een hartje, dan wordt die toegevoegd aan ‘mijn verlanglijst’ en kun je hem altijd snel terug vinden.

Klachten & retouren

Is er helaas iets niet goed gegaan met de bezorging of is het product niet naar wens? Hier kun je terecht voor klachten en retouren. De link vind je inder kantlijn onder 'Klachten en retouren'. Kies voor 'ik heb een klacht' of 'product retourneren' en volg de stappen.

Klachten-retouren Tuinmeubelland

Nieuwsbriefabonnementen

Wil jij graag op de hoogte blijven van Tuinmeubelland? Dat kan! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt regelmatig een mail met leuke aanbiedingen, acties en informatie.

Uitloggen

Tot slot vind je uitloggen. Hier kun je uitloggen en is jouw account niet meer automatisch gekoppeld aan Tuinmeubelland.nl

Maak een account aan, klik rustig rond en als er nog vragen zijn over het klantenportaal, neem dan contact met ons op! Dit kan door te chatten, te bellen naar: 088 66 00 200 of te mailen naar: info@tuinmeubelland.nl

Graag tot ziens bij Tuinmeubelland!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?