De barbecue top vijf van 2020

De zomer staat voor de deur, de zon is aan het schijnen, tijd voor een nieuwe barbecue! Wil jij deze zomer ook heerlijk genieten van een groentespies of saté van de barbecue? Lees hier onze top vijf barbecues van 2020.

Deze top vijf is gebaseerd op onze verkoopcijfers vanaf 1 maart 2020.

Bekijk hier alle barbecues  


1. Patton Kamado 15 inch Table Chef – premium black

Patton barbecue - Tuinmeubelland

De populairste barbecue is de Patton Kamado 15 inch. De naam Kamado is een Japans woord en betekent kachel/fornuis. Deze Patton Kamado is vervaardigd uit een keramische schaal en is daarmee bestand tegen 1000 graden celsius. De Patton Kamado 15 inch heeft een gecontroleerde luchtstroom, waardoor het vlees nog beter gegaard wordt en het vlees blijft zijn sappen behouden. Met deze barbecue kun je grillen, rokken, maar ook pizza’s maken!

2. Patton houtskoolbarbecue Charcoal Chef C2- zwart

Patton barbecue - Tuinmeubelland

Op een mooie tweede plek is de Patton houtskoolbarbecue Charcoal geëindigd. De houtskoolbarbecue heeft praktische inklapbare werkbladen en een stevig onderstel met wieltjes. Deze barbecue is voorzien van een geëmailleerde deksel inclusief thermometer. De barbecue heeft een warmhoudrek, waar jij het vlees dat al klaar is, warm op kunt houden. De Charcoal barbecue heeft een kolenrek die in hoogte verstelbaar is, zo kun jij naar eigen wens het rek instellen. Het vlees dat bereid wordt op de barbecue heeft een echte, rokerige barbecuesmaak, doordat de warme lucht in de barbecue blijft.

3. Patton Kamado 21 inch Premium Black inclusief bluetooth control

Patton barbecue - Tuinmeubelland

De derde plek is voor de Patton Kamado 21 inch premium black barbecue. Ook deze barbecue is voorzien van een keramische schaal, waardoor het vlees sappiger en malser blijft in vergelijking met andere barbecues. De Patton Kamado 21 inch barbecue wordt geleverd met een degelijk en verrijdbaar onderstel. De barbecue heeft ook een bluetooth smart thermometer. Door middel van een app op je mobiel kun jij de temperatuur van de barbecue in de gaten houden. Het bereik is ongeveer 10 meter. Hierdoor kun je makkelijk even naar binnen om wat vlees te bereiden en houdt je de barbecue toch in de gaten. Met deze barbecue kun je ook eenvoudig barbecueën als het al donker is. De handgreep is namelijk voorzien van LED verlichting. Hierdoor heb je altijd goed zicht op je barbecue!

4. Jamie Oliver park houtskoolbarbecue grijs

Jamie Oliver - Tuinmeubelland

Een hele andere barbecue op plek vier. Een barbecue in een totaal andere prijsklasse. De Jamie Oliver park barbecue is de ideale to-go barbecue. De barbecue weegt vier kilo, heeft een diameter van 34,5 cm, waardoor de bbq eenvoudig mee te nemen is. Heb jij geen tuin of balkon en wil je wel graag barbecueën? Dan is de Jamie Oliver park barbecue echt wat voor jou! Neem de barbecue eenvoudig mee naar het park en geniet! De barbecue heeft een ventilatierooster, ideaal om de temperatuur goed te regelen.

5. Boretti Robusto gasbarbecue

Boretti Robusto - Tuinmeubelland

De Boretti Robusto gasbarbecue is de sluiter van de top vijf en de eerste gasbarbecue. De Boretti Robusto is een mooie buitenkeuken en kun je eenvoudig met 15 personen van eten. De barbecue heeft vier hoofdbranders die onafhankelijk van elkaar werken. De barbecue bevat twee gietijzeren grillplaten, ideaal om een visje op te garen. Op de zijbrander kun je makkelijk bijgerechten of een satésaus op bereiden. De Boretti Robusto heeft een thermometer en zwenkwielen, waardoor je eenvoudig overal in de tuin kunt barbecueën. De gasfles is eenvoudig weg te werken in de opbergruimte. De Boretti Robusto zal jou een ultieme barbecuebeleving geven!

Dit was de top vijf van de barbecues 2020 van Tuinmeubelland. Heb jij nog vragen over de barbecues? Neem dan contact op met de klantenservice door te bellen naar 088 66 00 200, te chatten of te mailen naar info@tuinmeubelland.nl

Wil je de barbecues graag in het echt zien? Kom dan langs in één van onze mega stores!

Graag tot ziens bij Tuinmeubelland!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!