De nieuwste sfeerverlichting en -verwarming voor jouw terras

Wil je ’s avonds ook lekker lang buiten zitten? Dan kijk je natuurlijk ook naar verwarming en beschutting. En niet te vergeten: verlichting! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Er zijn mensen die met veel plezier de hele tuin volleggen met een circuit aan elektriciteit en vaste verlichting, maar gezien de verschillende seizoenen in Nederland, kiezen verreweg de meeste mensen voor wat meer flexibele opties. Lees snel verder hoe jij je terras in 2020 goed kunt verlichten en verwarmen.


Verlichting voor bij je loungeset of tuinset

Staande lantaarn - Tuinmeubelland
• Eenvoudige kaarsjes: Wil je een budgetvriendelijke optie? Koop een mooi, groot lounge dienblad bij Tuinmeubelland en zet daar een paar stompkaarsen op. Dat is gezellig, sfeervol en goedkoop. Nadeel is dat je bijna elke week nieuwe kaarsen koopt, daarnaast geven kleine kaarsjes doorgaans weinig licht. Maar dat kan natuurlijk ook precies de bedoeling zijn qua sfeer.

• Led buitenlampen met of zonder speaker:  Wil je een praktische oplossing met veel functies? Kijk dan eens naar design led buitenlampen; mooie moodlights die eenvoudig van kleur veranderen en te verkrijgen zijn mét en zonder speaker. Ook leuk voor een feestje én je kunt de lampjes eenvoudig meenemen naar bijvoorbeeld het park of het strand. Met een led buitenlamp heb je duidelijk meer licht dan met een dienblad met kaarsjes. Wel zo handig als je bijvoorbeeld ’s avonds een spelletje buiten wilt spelen aan tafel.

• Tafel lantaarns op gas: Dé nieuwste trend van 2020 is een design tafel lantaarn op gas. Daarmee heb je én wat meer verlichting dan eenvoudige kaarsen op tafel. Én een zeer stijlvolle, luxe uitstraling op jouw terras. Een gas lantaarn is eenvoudig aan te zetten met een goedkope prik gascartouche die wel zes uur kan branden.

Bekijk de dienbladen, ledlampen  en tafellantaarns

Innovatie ten top: verlichting in je parasol

Verlichting in je parasol lijkt op het eerste gezicht een beetje overbodig. Want een parasol, is bedoeld als bescherming tegen de zon, toch? Bij Tuinmeubelland merkten we dat veel mensen ook in de schemering langer buiten willen blijven zitten. Juist in die uren tussen het einde van de middag en begin van de avond, kan het dan net wat te donker of te fris zijn om buiten te eten. Gelukkig is hier wat aan te doen:

Hawaii Lumen Led - Tuinmeubelland

• Parasol lamp: In de Hawaii original en luxere series van de Garden Impressions Hawaii parasols kan je eenvoudig een parasollamp  ophangen. Deze is makkelijk vast te klemmen in het midden van de parasol. Een budgetvriendelijke optie. Je kunt dan, indien gewenst, zelf nog aanvullend kiezen voor terrasverwarming of niet.

• Topdesign: Ledverlichte baleinen: Houd je van luxe en design? Dan moet je de Hawaii parasol Lumen Led echt een keer gezien hebben. Deze bijzondere, special edition van de kwalitatief hoogwaardige Hawaii parasol van Garden Impressions heeft de aluminium baleinen voorzien van LED verlichting. In ieder balein zit een LED strip welke werkzaam is op een accu. Bij de Hawaii Lumen zweefparasol wordt standaard twee accu's meegeleverd en een USB kabel om de accu's op te laden.

• Verlichting en verwarming in één: Ben je wel van het gemak en vind je het snel fris worden in de schemering? Kies dan voor gemak. Met een losse, hangende heater heb je het gemak van verlichting en verwarming in één. En flexibiliteit ten top: een hangende heater kan ook in een partytent, onder je overkapping en zelfs in de Hawaii original en grotere series gehangen worden.

Grotere opties voor sfeer en verwarming

Vuurtafel - Tuinmeubelland
Wil je graag een wat grotere oplossing voor sfeer en verwarming? Ook daar zijn zeer stijlvolle opties voor te koop bij Tuinmeubelland. De meest verkochte opties lichten we hieronder uit.


• Vuurtafels: Een vuurtafel  op gas heeft alles wat je nodig hebt voor een zomeravond. Het biedt warmte, sfeer, een gevoel van luxe en vakantie. Niet voor niets zien we de gas vuurtafels steeds vaker ook terug op horecaterrassen. Zo blijf je langer zitten en ervaar je dat vakantiegevoel gewoon bij jou thuis!

• Heaters: Heaters  zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Van kleintjes die je ophangt, tot grote pilaren die je buurtbarbecue in de tent toch echt een heel stuk aangenamer maken.

Kies wat bij jou past en kijk snel verder bij alle terrasverwarming.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?