Tuinmeubeltrends 2021

Tuinmeubelland praat je graag bij over de mooiste tuinmeubeltrends voor 2021. Want in een wereld waar op vakantie gaan nog steeds onzeker is, is het extra fijn als je achtertuin, balkon of terras stijlvol is ingericht. Met een inrichting volgens de nieuwste tuinmeubeltrends van 2021, geniet je volop van het ‘resortgevoel’ in je eigen achtertuin. We zetten de laatste trends voor je op een rijtje.


Tuinmeubeltrend #1 Stoel-bank loungeset

Wil jij graag een andere loungeset dan de standaard hoek loungeset? Tuinmeubelland heeft dit jaar haar assortiment in stoel-bank loungesets flink vergroot! Door de bank met twee stoelen, kun je de loungeset gemakkelijk in een opstelling zetten die jij fijn vindt. De stoel-bank loungesets zijn er in allerlei materialen: aluminium, bamboe, wicker, rope, maar ook in allerlei kleuren en prijsklassen. Kortom: iedereen kan slagen in de categorie stoel-bank loungesets!

Tuinmeubeltrend #2 Aluminium bamboe

Haal de Balinese sfeer in huis met de nieuwste trend binnen Tuinmeubelland; bamboe look! De loungeset is gemaakt van aluminium, maar heeft een bamboe look en kan daardoor eenvoudig de hele zomer buiten staan. De Balinese sfeer kun je ook toevoegen door houten tuinmeubelen of hout look-a-likes. En zeker in combinaties met touwdetails, geeft het veel licht en lucht in een set. Daardoor ervaar je optisch meer ruimte bij de inrichting van je tuin of terras. Een praktisch voordeel is bovendien dat dit soort sets makkelijk te verplaatsen zijn.

Tuinmeubeltrend #3 Mint grijs

Ja! Ook dit seizoen is er een nieuwe kleur toegevoegd in de collectie, namelijk mint grijs. Dit is een lichte zomerse kleur en zit tussen grijs en groen in. Vaak wordt mint grijs gecombineerd met donker grijs aluminium, door de lichte kleur van de kussens krijgt de loungeset gelijk een frisse uitstraling! Naast aluminium wordt mint grijs ook met hout gecombineerd. Bekijk maar eens de San Leone lounge dining set. Deze set is ideaal als jij het strandgevoel in jouw tuin wil creëren.

Deze verfrissende kleurstellingen zijn ook terug te zijn bij de kleinere producten, zoals de bistrosetjes en bijzettafels. Op die manier kan je alles mooi met elkaar combineren.

Tuinmeubeltrend #4 Open stoelen

Afgelopen jaar hebben wij kennis gemaakt met de belangrijkste trend van 2020; rope, of te wel touw. Het rope werd in allerlei tuinmeubelen verwerkt. Dit seizoen is deze trend volledig doorgetrokken naar de tuinstoelen. Door rope tuinstoelen krijgt de tuinset een opener en ruimere uitstraling. De tuinstoelen zijn gemaakt van QualiCord touw. Dit touw bestaat uit meerdere lagen en bevat een polyester kern, een tweede laag van rubber en een derde laag van zeer bestendig polyester touw.

Tuinmeubeltrend #5 Duurzame tuinmeubelen

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor de duurzaamheid van producten. Bij Tuinmeubelland gaan we er vanuit dat je tuinmeubelen jarenlang mee gaan. En binnen de nieuwe collecties is steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Want duurzaamheid is niet alleen een tuinmeubeltrend, maar vooral ook een ontwikkelingsrichting voor de toekomst. Wat te denken van de loungesets die gemaakt zijn van hout? Of een tuintafel van graniet, wat niet alleen een luxe product is; het gaat bovenal in principe een leven lang mee en gaat door naar de volgende generaties. Tot slot heeft Tuinmeubelland haar assortiment uitgebreid met een selectie aan duurzame buitenkleden, gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Zo krijgt het materiaal een tweede leven en een buitengewoon mooie bestemming!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!