Maak een (video) afspraak


Hoe maak je een video afspraak?

Wil je liever spreken op afstand? Ook dan kan je eenvoudig advies krijgen van een adviseur uit de winkel. Zij staan je ook graag telefonisch of via een videocall te woord.

 • Hoe maak je een afspraak?   Bel tijdens de openingstijden met onze Klantenservice (088-66 00 200) en plan een (video) afspraak in. Of stuur een mail met je gegevens naar info@tuinmeubelland.nl, met als onderwerp 'Afspraak'. Het is fijn als je hierbij alvast aan kunt geven waar je het over wilt hebben, dan kunnen wij dit gesprek goed voorbereiden.

 • Hoe werkt een videocall?   Een videocall is heel eenvoudig. Bij een videocall maken we gebruik van GoogleMeet. Je klikt op de link die wij je mailen en op het afgesproken tijdstip kunnen we videobellen. Met als grote voordeel ten opzichte van de telefoon dat het iets persoonlijker is en dat je bijvoorbeeld ook je tuin aan ons kunt laten zien zodat wij je nog beter kunnen adviseren.

 • Video afspraken kunnen worden ingepland van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 10:00 - 17:00 uur. Wil je een afspraak maken?
 • Telefoonnummer: 088 66 00 200
 • E-mail: info@tuinmeubelland.nl

  Click & collect?

  In de media wordt momenteel veel gesproken over click & collect. Dit betekent dat een klant online of telefonisch kan bestellen en op afspraak in een winkel kan ophalen. Wij merken echter dat de meeste Tuinmeubelland klanten er niet voor kiezen om producten af te halen. Want: we bezorgen producten van meer dan 50 euro gratis bij je thuis. Mocht je alsnog iets willen ophalen, neem dan contact op met de klantenservice. 

  Meer weten? 

  Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

  Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

  Schrijf je in voor de voordeelmail

  En maak kans op een waardebon van € 100,-!