Voorzorgsmaatregelen Corona virus

In verband met het Coronavirus, heeft Tuinmeubelland als organisatie een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zodat je nog steeds veilig kunt shoppen bij de Tuinmeubelland mega stores. Daarbij volgen wij uiteraard ieder advies van het RIVM en de GGD op. De Tuinmeubelland mega stores zijn zeven dagen per week geopend. Er kan online besteld worden via Tuinmeubelland.nl. En: de magazijnen staan vol, voorraadgegevens worden per uur bijgewerkt. Wil je komen shoppen? Ga direct naar: Tuinmeubelland Dronten, Tuinmeubelland Veghel, Tuinmeubelland Zaandam.

Welke maatregelen neemt Tuinmeubelland verder?

Onze medewerkers nemen volgens de richtlijnen van het RIVM een afstand van minimaal 1,5 meter in acht. 
We monitoren de bezoekersaantallen en nemen maatregelen indien dit noodzakelijk is.
Medewerkers met griep, of verkoudheidsklachten blijven thuis.
Wij desinfecteren de winkel met grote regelmaat. In alle mega stores zijn verder desinfectiepompjes beschikbaar. We hebben extra schoonmaakrondes ingeroosterd, waarbij onder andere onze pinautomaten en deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd.
De kinderhoek is gesloten tot nader orde. Kinderen zijn nog wel welkom, aan de hand van de ouders/verzorgers.

Private shopping bij Tuinmeubelland

Op maandagochtend tussen 10:00 - 12:00 uur kun je privé komen winkelen bij de Tuinmeubelland mega stores. Je bent dan alleen in de winkel samen met het winkelpersoneel. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met de desbetreffende mega store en zij plannen dan een afspraak voor je in!

Waar kan je als klant rekening mee houden?

Tuinmeubelland mega stores zijn erg ruim, maar houd alsnog conform instructie van de RIVM, een afstand van minimaal 1,5 meter in acht. 
Verkouden, keelpijn of griep? Blijf, zoals overal wordt geadviseerd, thuis. Wij helpen je graag online of telefonisch.
Heb je last van griep, of verkoudheidsklachten, blijf dan thuis en bestel online.
We waarderen het als je met de pin contactloos betaalt.
De kinderhoek is gesloten tot nader orde. Kinderen zijn nog wel welkom, aan de hand van de ouders/verzorgers.

Informatie rondom bezorgingen

Bezorgen jullie volgens schema?Antwoord: jazeker, de bezorgingen gaan zonder wijzigingen door. Wij hebben geen meldingen van vertragingen. Dat geldt voor zowel eerder bestelde producten, als voor nieuwe orders die geplaatst worden. De actuele levertijd van producten op de website van Tuinmeubelland wordt bovendien elk kwartier bijgewerkt.
Wat als ik in quarantaine zit?Antwoord: Mocht je griep of verkoudheidsverschijnselen hebben neem dan contact op met de Tuinmeubelland klantenservice. Wij zullen dan je afspraak verplaatsen naar een later tijdstip.

Een andere vraag? Neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice

Onze steun en waardering gaat uiteraard uit naar de hulpverleners.