Laatste update: juni 2021

Voorzorgsmaatregelen Corona virus

In verband met het Coronavirus, heeft Tuinmeubelland als organisatie een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zodat je nog steeds veilig kunt shoppen in één van de Tuinmeubelland mega stores. De winkels zijn overigens erg ruim en hebben een grote capaciteit qua aantal bezoekers.

Welke maatregelen gelden er?

  • Vanaf 28 april kan je weer gewoon langskomen (zonder afspraak) in de Tuinmeubelland mega stores. Klik hier en bezoek Tuinmeubelland.
  • Onze medewerkers nemen volgens de richtlijnen van het RIVM een afstand van minimaal 1,5 meter in acht.
  • Wij vragen iedereen een mondkapje in onze winkels te dragen, ook onze medewerkers dragen een mondkapje. 
  • We hebben een maximum aantal bezoekers, maar doordat de winkels heel ruim zijn, wordt dit aantal bijna niet gehaald.
  • Mensen met griep, of verkoudheidsklachten blijven thuis.
  • Wij desinfecteren de winkel met grote regelmaat. In alle mega stores zijn verder desinfectiepompjes beschikbaar. We hebben extra schoonmaakrondes ingeroosterd, waarbij onder andere onze pinautomaten en deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd.

Liever toch op afstand advies?

Kom je liever niet naar de winkel? Ook dan is het mogelijk om een afspraak te plannen, maar dan op afstand via videobellen of gewoon telefonisch. Neem hiervoor contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Informatie rondom bezorgingen

Bezorgen jullie lopende orders volgens schema?

Antwoord: Jazeker, de (al geplande) bezorgingen gaan zonder wijzingen door. Wij hebben geen meldingen van vertragingen op de reeds geplande orders. De actuele levertijd van producten op de website van Tuinmeubelland wordt ieder kwartier bijgewerkt.

Wat als ik in quarantaine zit?

Antwoord: Mocht je griep of verkoudheidsverschijnselen hebben neem dan contact op met de Tuinmeubelland klantenservice. Wij zullen dan je afspraak verplaatsen naar een later tijdstip.

Een andere vraag?

Neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice