Voorzorgsmaatregelen Corona virus

Bijgewerkt: December 2020

In verband met het Coronavirus, heeft Tuinmeubelland als organisatie een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Zodat je nog steeds veilig kunt shoppen bij de Tuinmeubelland mega stores. Daarbij volgen wij uiteraard ieder advies van het RIVM en de GGD op. De Tuinmeubelland mega stores zijn open en er kan online besteld worden via Tuinmeubelland.nl. Wil je komen shoppen? Ga direct naar: Tuinmeubelland Dronten, Tuinmeubelland Veghel, Tuinmeubelland Zaandam.

Welke maatregelen neemt Tuinmeubelland verder?

  • Onze medewerkers nemen volgens de richtlijnen van het RIVM een afstand van minimaal 1,5 meter in acht.
  • Wij vragen iedereen een mondkapje in onze winkels te dragen, ook onze medewerkers. 
  • We monitoren de bezoekersaantallen en nemen maatregelen indien dit noodzakelijk is.
  • Medewerkers met griep, of verkoudheidsklachten blijven thuis.
  • Wij desinfecteren de winkel met grote regelmaat. In alle mega stores zijn verder desinfectiepompjes beschikbaar. We hebben extra schoonmaakrondes ingeroosterd, waarbij onder andere onze pinautomaten en deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd.
  • Kom met maximaal twee personen naar een mega store.
  • De kinderhoek is gesloten. 

Informatie rondom bezorgingen

Bezorgen jullie lopende orders volgens schema?

Antwoord: Jazeker, de (al geplande) bezorgingen gaan zonder wijzingen door. Wij hebben geen meldingen van vertragingen op de reeds geplande orders. De actuele levertijd van producten op de website van Tuinmeubelland wordt ieder kwartier bijgewerkt.

Wat als ik in quarantaine zit?

Antwoord: Mocht je griep of verkoudheidsverschijnselen hebben neem dan contact op met de Tuinmeubelland klantenservice. Wij zullen dan je afspraak verplaatsen naar een later tijdstip.

Een andere vraag?

Neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice