Loungeset top 10 l Tuinmeubelland 2016

Er zijn natuurlijk talloze mogelijkheden als je op zoek bent naar een loungeset. Naast de vele mogelijkheden in maatvoering zijn er ook veel verschillende kleurstellingen en materiaalsoorten. De meest populaire opstelling voor een loungeset blijft toch wel de hoekbank eventueel uitgebreid met een comfortabele lounge stoel. De laatste jaren zijn de lounge dining sets enorm in opkomst. Dit zijn de sets die qua hoogte van de bank en de tafel net tussen loungen en dineren in zitten, zodat je van beide mogelijkheden kunt profiteren. Als we kijken naar de meest gebruikte materialen op het gebied van loungen, dan is dit toch wel ‘wicker vlechtwerk’. Wicker vlechtwerk zijn de sets gemaakt van hoogwaardige kunststof (ronde) draden in een natuurlijke ‘look and feel’.

Top 10 loungesets voor aankomend tuinmeubelseizoen 2016

1 - Tennessee loungeset

Strakke en robuuste lounge dining set van hoogwaardig rond vlechtwerk draad inclusief comfortabele all-weather kussens. De kussens van deze loungeset kunnen zonder probleem in het voorjaar en de zomer in de set blijven liggen.

2 - Rota lounge dining set

Ruime lounge dining set gemaakt van mooi kunststof vlechtwerk draad. Compleet geleverd inclusief comfortabele zit- en rugkussens. Leverbaar in verschillende natuurlijke kleurstellingen.

3 - Nova lounge dining set

Zelf samen te stellen Lounge dining set, gemaakt van kunststof vlechtwerk draad. In de Nova serie vind je niet alleen hoekbank opstellingen, maar ook losse fauteuils of een bank. Bovendien kunt u uit diverse tafels kiezen.

4 - Formiga loungeset

Zeer populaire ruime hoekopstelling loungebank. Leverbaar in diverse kleurstellingen en uiteraard geleverd inclusief zit- en rugkussens. Een losse lounge stoel is bij te bestellen.

5 - Lapa lounge dining set

Heb je een niet al te groot terras, maar wil je wel genieten van een heerlijke lounge-dining set in uw tuin? Dan is de Lapa set een uitstekende keus. Deze set is gemaakt van hoogwaardig kunststof en wordt geleverd inclusief kussens.

6 - Casablanca loungeset

Wil je een complete all-weather loungeset? Dan is de Casablanca echt iets voor jou. De Casablanca loungeset is gemaakt van hoogwaardig textilene met daarin een aluminium frame. Deze set kun je gerust het hele jaar buiten laten staan.

7 - Altea loungeset

Comfortabele loungeset hoekbank met mooi vlechtwerk draad inclusief zit- en rugkussens. Deze loungeset is geschikt voor bijna iedere tuin.

8 - Ibiza loungeset

Ruime loungebank, compleet voorzien van all-weather textilene. Als je op zoek bent naar een luxe set met veel comfort en gemak, dan is de Ibiza lounge hoekbank echt iets voor jou. Leverbaar in diverse kleurstellingen en naar wens uit te breiden met een extra lounge fauteuil of tussen elementen.

9 - Valentine lounge dining set

Zeer hoogwaardige kwaliteit lounge dining set. Dit is de meest luxe lounge dining set van dit moment. De bijpassende lounge dining tafel is voorzien van hoogwaardige kwaliteit teakhout, wat de set een extra mooie ‘look’ geeft.

10 - Lyon loungeset

Op zoek naar een compacte loungeset voor een betaalbare prijs, dan is de Lyon iets voor jou. Complete hoekbank inclusief lounge fauteuil gemaakt van aluminium met daaromheen wicker kunststof vlechtwerk draad.

De Lyon loungeset heet ook wel de Montana loungeset, dit is dezelfde set van kwaliteitsmerk Garden Impressions.

Liever persoonlijk advies over een loungeset?

Natuurlijk zijn er naast de top 10 loungesets nog veel meer prachtige loungesets verkrijgbaar. Met bovenstaande top 10 hopen we je enigszins geholpen te hebben bij het maken van de juiste keuze. Het inrichten van je tuin of terras met mooie lounge tuinmeubelen is een tijdrovende klus. Een set staat vaak jaren in de tuin, waardoor je graag een zorgvuldige afweging wilt maken. Alle loungesets uit deze top 10 kunt u bekijken Tuinmeubelland in één van de filialen. Onze medewerkers helpen je graag met persoonlijk advies, kijken nog even met je mee als het gaat om materiaalkeuze, afmetingen en het onderhoud. 

Bekijk alle loungesets

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!