Nieuw: Jamie Oliver barbecues

Sinds dit seizoen heeft Tuinmeubelland diverse Jamie Oliver barbecues aan haar assortiment toegevoegd. Jamie Oliver heeft vele mooie kwaliteits barbecues in verschillende soorten en maten. Er zijn zowel houtskoolbarbecues als gasbarbecues verkrijgbaar. Chef-kok Jamie Oliver richt zicht naast het koken ook steeds meer op vernieuwende producten. Tuinmeubelland biedt een groot assortiment aan verschillende Jamie Oliver barbecues.

 

Jamie Oliver Park BBQ

 De Park BBQ van Jamie Oliver is de perfecte barbecue voor degene die af en toe eens willen barbecueën. Deze stijlvolle barbecue is een klein model en daardoor zeer gemakkelijk neer te zetten op verschillende plekken. De barbecue kan afgesloten worden met een deksel inclusief ventilatiesysteem. Het gebogen grillrooster zorgt ervoor dat het vlees niet door de spijlen kan vallen. Deze kleine houtskoolbarbecue is verkrijgbaar in de kleuren; zwart, rood, blauw, turquoise en geel.

Diverse houtskoolbarbecues

Naast de wat kleinere Park barbecue heeft Jamie Oliver ook enkele grotere houtskoolbarbecues geproduceerd. De Tall Boy is een erg handige barbecue voor iemand die af en toe lekker wilt genieten van een goede barbecue. Aan de onderkant bevindt zich een uitneembare aspan die al het as verzameld wat uit de barbecue komt. Naast de Tall Boy heeft Tuinmeubelland ook nog de Sizzler en Classic (hiernaast afgebeeld) barbecues in het assortiment. Deze grote houtskoolbarbecues zijn nog iets luxer dan de Tall Boy. In de deksel van deze barbecues bevindt zich een thermometer om de temperatuur goed te kunnen regelen. Onder alle drie de barbecues zitten twee wielen waardoor hij erg gemakkelijk te verplaatsen is.

 Jamie Oliver gas barbecues

De Jamie Oliver Pro 4 + 1 en Pro 6 + 1 zijn erg luxe gasbarbecues voor de echte barbecuefanaat. Deze grote buitenkeukens bevatten respectievelijk vier en zes gasbranders met een vermogen van 16,9 kW. 

Daarnaast hebben beide barbecues nog een zijbrander met een vermogen van 2,5 kW. De zijbrander kan gebruikt worden voor het verwarmen van bijvoorbeeld satésaus of soep. Er zitten 4 wielen onder de barbecues waardoor ze zeer gemakkelijk te verplaatsen zijn. Beide barbecues bevatten een warmhoudrek boven de roosters zodat het vlees goed warm blijft zodra het gaar is. Ben je op zoek naar een nieuwe barbecue? Neem dan snel een kijkje bij Tuinmeubelland voor het ruime assortiment Jamie Oliver barbecues! 

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?