Sinterklaascadeautjes bij Tuinmeubelland

Sinterklaas is weer in het land en ook hij is klant bij Tuinmeubelland! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor pakjesavond? Hieronder vind je de top 5 leukste cadeaus voor Sinterklaas van Tuinmeubelland van 2016. En heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Top 5 leukste cadeaus voor Sinterklaas van Tuinmeubelland


1. Cadeaubon van Tuinmeubelland

Een cadeaubon is natuurlijk heel leuk om te geven en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Zo geef je altijd een geschikt cadeau en kan de ontvanger zelf kijken in één van de Tuinmeubelland winkels of in de webshop wat hij of zij leuk vindt. Je kunt cadeaubonnen per waarde van € 5 euro bestellen. Bijvoorbeeld leuke accessoires, een parasol of zelfs een mooie tuinset.

2. Lekker warm buiten zitten

Het wordt steeds kouder buiten, daarom is een terrasheater een leuk cadeau voor Sinterklaas en een aanwinst voor in de tuin! Tuinmeubelland heeft een groot aanbod staande en hangende heaters en deze zijn bovendien te verkrijgen in een gas en elektrische variant. Kijk hier voor het aanbod terrasheaters zoals de populaire hangende heaters.

3. Barbecue met stijlvolle accessoires

Wellicht denk je op dit moment nog niet aan barbecueën, maar het blijft een erg mooi cadeau om te geven én te krijgen. Bij Tuinmeubelland zijn er verschillende buitenkeukens, gasbarbecues, houtskoolbarbecues en diverse mooie accessoires van kwaliteitsmerken als Jamie Oliver te verkrijgen. Bekijk hier alle barbecues bij Tuinmeubelland.

 4. Kunststof design stoelen voor binnen én buiten

Ken je de Mira kunststof design serie al van kwaliteitsmerk Garden Impressions? De Mira stoelen zijn fantastisch voor zowel binnen als buiten. En gemaakt van een onderstel van het vernieuwende, zeer sterke materiaal vironwood. Voorzien van een zeer stevig polypropylene zitting, die niet alleen heel stijlvol is, maar ook zeer sterk. Bekijk de Kunstsof design stoelen.

5. Jacuzzi Intex Spa

Heb je iets extra’s te besteden? En heb je altijd al echte luxe in de tuin willen ervaren? Dan kun je kiezen voor het toppunt van luxe met een Intex Spa. Deze opblaasbare jacuzzi is de ultieme vorm van ontspanning. Een opblaasbare jacuzzi is gemakkelijk op te zetten en heeft weinig onderhoud nodig.

Ook de Sint shopt bij Tuinmeubelland!

Een mooie vaas van Sinterklaas

of een decoratie voor aan de wand

Misschien een windlicht met een kaars

Je vindt het allemaal bij Tuinmeubelland

 

Een dienblad met accessoires opgemaakt

Een plantenpot in een net gehaakt

Er is vast iets te vinden naar je zin

En Tuinmeubelland pakt het leuk voor je in.

 

De nieuwste tuinkussentrends

bestaan in 2017 uit mooie dessins

Hoogwaardige kwaliteit van Madison

Tweezijdig bedrukt en dus te keren

Bij Tuinmeubelland te zien en te proberen.




Online bestellen op Tuinmeubelland.nl

Heb je vragen over een van onze producten? Je kunt gerust contact met ons opnemen via info@tuinmeubelland.nl of bellen naar 088-66 00 200. Voor persoonlijk advies nodigen wij je ook van harte uit voor een bezoek aan een van onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!