Accessoires zijn echt onmisbaar in de tuin of op het balkon. Met accesoires creëer je echt je eigen sfeer en stijl. De trends op het gebied van accesoires voor 2016 zijn: koper, hout en goud.


Tuinaccessoires van Koper

Koper is dit jaar echt een enorme trend. Koperkleurige accessoires zijn in deze trend eigenlijk al voldoende. Op deze manier voeg je de trend snel, gemakkelijk en ook nog eens betaalbaar toe aan je huidige tuininrichting. Wanneer je kiest voor de trend “Koper” kun je deze heel goed combineren met andere kleuren en materialen. Kleuren die goed matchen zijn: ijsblauw, oudroze, wit, zwart en goud. Koper hoort niet bij één specifieke stijl. Hou je van een modern interieur? Combineer koper dan met staal, goud of zilver. Heb je meer een landelijk interieur? Dan is koper heel goed te combineren met bijvoorbeeld hout en andere natuurlijke materialen. En dit jaar zien we ‘binnen’ ook leuk naar ‘buiten’ komen, de trends voor het interieur kunnen naadloos worden toegepast met tuinaccessoires als dienbladen, mooie lantaarns voor buiten en outdoor vazen.

Houten tuin accessoires

Hout = hot! Pas je hout toe in je tuin dan is het belangrijk om de rest van de tuinmeubelen en kleuren rustig te houden. Kies voor natuurlijke kleuren, lichte & zachte tuinkussens of andere tuindecoraties en voeg bijvoorbeeld tuin accessoires van glas toe voor een frisse en luchtige uitstraling. Hout is ook heel goed te combineren met andere natuurlijke producten zoals: bamboe, touw, riet, grassen, kurk en in de koude winter met een heerlijk schapenvelletje.

Tuinaccessoires van Goud

Kies je voor goud dan geef je de inrichting van je tuin een stijlvolle en chique uitstraling. Je kunt goud toepassen van mat tot glanzend en kunt het met verschillende kleuren combineren. Ga je goud combineren met bijvoorbeeld wit, zwart of naturel tinten. Dan straalt je tuin echt rijkdom uit. Ben je een echt een liefhebber van goud? Combineer goud dan samen met felle kleuren zoals knal roze of turquoise. Goud is op dit moment absoluut trendy, ook als het gaat om tuindecoraties!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-