De zon is er alweer steeds vaker bij en langzaam aan kruipen we steeds wat dichter richting de lente. Het moment waarop het bij veel mensen begint te kriebelen en het weer tijd wordt om heerlijk buiten aan de slag te gaan. 

Uiteraard een mooie periode om met jouw gazon, de plantjes en de bloemen aan de slag te gaan. Maar zeker ook om jouw tuinmeubelen aan te laten sluiten bij de stijl van jouw tuin. Jouw tuin wordt nog completer wanneer uw tuinsets volledig aansluiten bij de stijl van uw tuin. Wat zien we wel, en wat juist niet terug in de tuin van 2016? Een aantal tips om wat inspiratie op te doen!

Tuinkussen trends; een persoonlijk tintje

Het blijft altijd leuk om weer wat nieuwe kussens uit te zoeken voor op jouw tuinstoelen en banken. Een ander kleurtje of stofje maakt jouw tuinmeubelen weer als nieuw en biedt afwisseling. Met kussens kunt je jouw tuin een persoonlijke tint geven.

Wanneer je besluit om jouw tuin op te frissen met nieuwe kussens, kan het verstandig zijn om te kiezen voor all weather tuinkussens. Door de speciale binnen-en buitenvoering zijn deze kussens goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze kussens kunnen dan ook gemakkelijk buiten blijven liggen.

Tuinkussen trends; kleuren en materialen

Dit jaar wordt er meer gebruik gemaakt van zachte materialen. Wat betreft kleur blijven de pastelkleuren ook dit jaar weer populair. De afgelopen jaren waren er daarbij veel grijstinten te vinden in veel interieurs. In 2016 zullen we veel meer felle kleuren gaan zien. De rustige kleuren blijven we in de basis zeker terugzien, maar zullen worden aangevuld met vrolijke kleuren. Daarnaast zijn de rustige basiskleuren ook terug te vinden in white- en greywash. Wilt je jouw tuin helemaal laten knallen en een vrolijke tint meegeven? Gaat je dan voor de fluorkleuren!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?