Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van Tuinmeubelen in 2016? En op zoek naar originele tuin ideeën? Tuinmeubelland vertelt je hier alles over!


 

Tuinmeubeltrend 1 : Lichte & natuurlijke kleuren

De trend “lichte en natuurlijke kleuren” is één van de vier tuinmeubeltrends voor 2016. Deze trend kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en het toepassen van aarde tinten. Het motto is : Eén zijn met de natuur. Deze trend is dan ook voortgezet in de nieuwste collectie tuinmeubelen voor 2016 van Tuinmeubelland. Alle hand gevlochten sets zijn uitgevoerd in aarde tinten van licht beige tot leisteen grijs. Je ziet deze stijl terug in alle tuinsets, loungesets, parasols en natuurlijk de accessoires die jouw tuin compleet maken.

Tuinmeubeltrend 2 : Lounge- diningsets

Een ideale loungeset én tuinset voor bijvoorbeeld een kleinere tuin of terras. Je combineert het dineren en het relaxed borrelen gewoon in één. Je ligt ‘s middags heerlijk met een wijntje onderuit op de bank en in de avond schuif je de tafel dichterbij en geniet je van een bijvoorbeeld een heerlijke barbecue met het hele gezin! De lounge – diningsets zijn hierdoor multifunctioneel. Lounge- diningsets zijn er in verschillende modellen, stijlen, afmetingen en kleurstellingen. Er is dus voor iedere tuin een perfecte set verkrijgbaar voor jouw lounge tuin.

Tuinmeubeltrend 3 : Comfortabel

Deze stijl kenmerkt zicht door de zachte materialen en het prettige zitcomfort. De nieuwe collectie toont veel tuinmeubelen die verstelbaar zijn doormiddel van een soepele gasveer. De gasveer zit verborgen in het frame waardoor deze niet zichtbaar is en de lounge fauteuil zijn mooie uitstraling behoudt. Wie wil er niet even heerlijk relaxen en bijkomen na een zware dag werken en er ook nog eens hip bij zitten? Want verstelbaar hoeft anno 2016 echt niet meer oubollig te zijn!

Tuinmeubeltrend 4 : Retro Oud = Nieuw

Retro betekent eigenlijk een nieuw product in een oud jasje steken. Het woord “Retro” betekent dan ook letterlijk terug. oftewel terug in de tijd. Looks uit de jaren ‘60 –‘70 van de vorige eeuw zijn bijvoorbeeld gekoppeld aan het woord “Retro”. Hoe vertaalt dit zich naar onze Tuinmeubelen? Tal van leuke tuinstoeltjes uit de nieuwe collectie zijn in een oud jasje gestoken. Echte retro kleuren zijn rood- oranje, celadon- groen, zachtblauw en wit. Het is leuk al deze verschillende stoelen met elkaar te combineren of van dezelfde serie verschillende kleuren bij elkaar te plaatsen. Dit geeft jouw tuin een speelse en eigentijdse uitstraling.  

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?