Restyling winkels volgens de nieuwste trends

Stylist ByFrnk

De mega stores van Tuinmeubelland zijn geheel restyled en zien er weer mooi uit. De winkels zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen, dus laat het voorjaar maar komen! Stylist Frank van de Valk werkt sinds

 2016 bij Tuinmeubelland in Veghel en stuurt het stylingteam aan. Met de komst van de nieuwe tuinmeubel trend collectie 2018 is het stylingteam weer druk bezig geweest en met mooi resultaat. Tuinmeubelland vroeg de huisstylist naar de veranderingen in de showrooms. Frank - By Frnk


Het doel van de restyling: beleving van het buitenleven

Hoe maak je van alles één geheel? Frank voegde alle elementen en artikelen samen in alle hoekjes van de showroom. Frank zei daarover: “Wat ik graag wilde bereiken is een betere beleving krijgen van het tuinleven en alle facetten die daar bij horen.” Loungen, koken, samen komen, eten en borrelen met een grote groep: kortom genieten! In de Tuinmeubelland winkels krijg je een goed beeld bij het geheel je kunt kopen om jouw tuin op te fleuren.

Bezoek de Tuinmeubelland winkels  

Waarom worden de Tuinmeubelland winkels elk jaar opnieuw gestyled?

“Om de winkels up to date te houden wordt de winkel inrichting en uitstraling elk jaar opnieuw gevalueerd. Tijdens de evaluatie wordt besproken of de uitstraling van de winkels nog van deze tijd is.” Het stylingteam kijkt ook naar de laatste tuintrends en creëert met de nieuwste accessoires en tuinmeubelen, de winkel als één nieuw geheel. “Het is belangrijk dat alle onderdelen binnen de kernwaarden van Tuinmeubelland passen”, zegt Frank. Het team let ook op uitstraling, het gehele kleurenpallet, fotografie en het team kijkt met welke accessoires de tuinmeubelen het best tot hun recht komen.

Dé tuinmeubeltrends van 2018

“Het is belangrijk dat de basis goed is. De basis bestaat uit een goede vloer, juist lichtplan en de wanden zijn ‘neutraal’ ingedeeld. Van daaruit kun je makkelijker trends toevoegen, deze kunnen namelijk seizoensgebonden zijn.” Eén van de tuintrends van 2018 is botanic garden. “Je zal in de winkel dan ook veel groen vinden, zoals planten en organische materialen.” Nog een grote trend uit 2018 is mix & match. Je combineert dan verschillende stylen en materialen voor een sfeervol geheel. Kijk op onze blog voor de nieuwste tuintrends van 2018.

Stylingtips voor jou!

“Kies liever voor een grote eyecatcher. Plaats niet één vaas maar verschillende vazen bij elkaar. Zorg hierbij voor een goede materialenmix bijvoorbeeld linnen met wol en een strakke keramieken vaas. De accessoires bij Tuinmeubelland zijn goed betaalbaar waardoor je rustig uit de band kunt springen”, vertelt Frank. De Tuinmeubelland accessoires zijn alleen verkrijgbaar in de Tuinmeubelland winkels.

Waar ben jij het meest trots op?

“Ondanks dat het hier om drie verschillende winkelpanden gaat wilde ik een eenheid creëren met een warme, sfeervolle uitstraling.” Frank is ook trots op de impact die het geheel op de uitstraling heeft. “Impact maak je door de zintuigen te prikkelen, iedere winkel is uniek en de pluspunten moeten naar boven gebracht worden.” Zo lette het team erop dat er veel kleur, planten en accessoires in de winkels zijn. Neem een kijkje in onze showroom en laat je verrassen door de nieuwste tuinmeubelcollectie met een kopje koffie en iets lekkers.

Het brein achter de restyling: Frank.

Heb je altijd al een passie gehad voor decoreren? “Zolang ik weet ben ik altijd al druk geweest met decoderen, kleuren en stylen. Om mijn passie kracht bij te zetten bezit ik sinds 2009 een binnenhuisarchitect diploma van het EHCB.” Frank heeft ook een eigen bedrijf waar hij interieur- en kleuradvies geeft, genaamd By Frnk.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-