Stem op Tuinmeubelland - Shopping Awards 2017!

Dit jaar is Tuinmeubelland Web genomineerd voor de Shopping Awards 2017 in de categorie ‘Tuin & Dieren’. Hier zijn wij erg trots op en we willen natuurlijk graag winnen. Je voelt hem nu vast al aankomen, wij kunnen natuurlijk niet winnen zonder jouw stem!

Wat houden de Shopping Awards precies in?

De Shopping Awards XS zijn publieksprijzen. De prijs komt tot stand op basis van een beoordeling door consumenten die een online aankoop hebben gedaan. Er zijn zestien verschillende productcategorieën waar een Shopping Award XS aan word uitgereikt. De Shopping Awards worden georganiseerd door de Nederlandse Thuiswinkelorganisatie. Thuiswinkel.org is hét kwaliteitskeurmerk voor webwinkels. De webwinkels met het kwaliteitskeursmerk voldoen aan 35 belangrijke criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid, financiële stabiliteit. Alle webwinkels worden jaarlijks gecertificeerd door Thuiswinkel.org. Tuinmeubelland mag het kwaliteitskeurmerk al jaren voeren.

Waarom is dit zo belangrijk?

Een Thuiswinkel Shopping Award is voor ons een graadmeter voor de kwaliteit van de website en de service rondom de leveringen van de producten. Het geeft namelijk inzicht over hoe jullie onze website ervaren. Daarnaast motiveert het ons om de website nog beter, leuker en overzichtelijker te maken.

Stem je ook op Tuinmeubelland?

Klik op de link en vul een korte vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal twee minuutjes. De vragen gaan over de gebruiksgemak van de webwinkel, de klantenservice, de prijs-  kwaliteitverhouding, de levertijd, de bezorging en de betalingsmogelijkheden. Zo simpel is het. Op deze manier help jij ons om te winnen. Stemmen kan nog tot uiterlijk 28 februari 2017.  Als je stemt worden jouw gegevens niet voor andere doeleinden gebruikt.  Alvast heel erg bedankt!

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!