Tuinmeubelland staat op de Huishoudbeurs 2017!

Dit jaar is Tuinmeubelland aanwezig op de Huishoudbeurs 2017. De stand van Tuinmeubelland is te vinden in Hal 1 op het Tuinpaviljoen. Op de stand van Tuinmeubelland staan twee bekende loungesets. De ene is een klassieke Bruno loungeset en de andere is de trendy Norma lounge dining setOp de Huishoudbeurs heeft Tuinmeubelland ook een leuke winactie. Je kan namelijk een ‘Panama Swing Egg’ t.w.v. €379,- winnen. Dit is een hangstoel in de vorm van een ei.

Hoe maakt je kans op de Panama Swing Egg?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de Panama Swing Egg is je gegevens achterlaten bij de stand van Tuinmeubelland op de Huishoudbeurs.  De Panama Swing Egg wordt één week na de Huishoudbeurs verloot.  De te winnen Panama Swing Egg staat ook op de stand van Tuinmeubelland op de Huishoudbeurs.  

Wat, waar en wanneer?

De Huishoudbeurs is een jaarlijks evenement dat sinds 1955 ieder jaar in de RAI Amsterdam wordt gehouden. De Huishoudbeurs is een van de leukste dagjes uit voor jong en oud. Op de Huishoudbeurs  ondervindt je de laatste trends op het gebied van fashion, beauty, wonen, vrije tijd, culinair en gezondheid. Je kan hier meedoen aan leuke workshop, shoppen en lekker luisteren naar live optredens van diverse Nederlandse artiesten. De Huishoudbeurs is van 18 t/m 26 februari 2017 in RAI in Amsterdam. De Huishoudbeurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 23 en vrijdag 24 februari 2017 van 11.00 – 22.00 uur. Een toegangskaart kost € 19,90. Vergeet niet om bij de stand van Tuinmeubelland langs te komen!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Tuinmeubelland?
Mis geen tuininspiratie en vul onderaan deze pagina je mailadres in!