Tuinmeubeltrends 2017 | Bekijk dé trends

Alles weten over de nieuwste Tuinmeubel Trends van 2017?

Tuinmeubelland vertelt je graag alles over dé tuinmeubeltrends van 2017. De eerste impressie hebben onze stylisten opgedaan op de internationale Spoga + Gafa tuinmeubelbeurs in september 2016 in Keulen. Zoals elk jaar worden we weer heel enthousiast met het nieuwe seizoen in aantocht. Want wát is er ook komend jaar weer veel moois te vinden. Lees en kijk snel verder!


Een impressie vanaf de tuinmeubelbeurs Spoga 2017

De Spoga-Gafa tuinmeubelbeurs in Keulen is de allergrootste beurs op het gebied van outdoor producten, zoals tuinmeubelen, barbecues en schaduwproducten van Europa. Hier zijn de grootste leveranciers van Europa te vinden met mooie stands, waarbij men de nieuwe collectie voor aankomend seizoen presenteert. Hieronder zie je een impressie van deze stijlvolle tuinmeubelbeurs. Wij vertellen je vervolgens alles over de laatste tuinmeubeltrends van 2017!

De 5 mooiste tuinmeubeltrends voor 2017Nr. 1 Tuinmeubeltrend 2017: Weerbestendige tuinmeubelen

In 2017 zien we een verdere uitbreiding in de collectie van weerbestendige, all weather tuinmeubelen. Alle grote merken breiden de collectie in dit segment uit. En met een steeds grotere wens naar optimaal gebruiksgemak, een heerlijk comfort en vooral weinig onderhoud aan tuinmeubelen, geloven we echt in het doorzetten van deze trend. Er zijn inmiddels ook diverse soorten all weather producten: denk aan volledig all weather tot kussens met een waterafstotende coating. 

Bekijk alle all weather loungesets

Nr. 2 Tuinmeubeltrend 2017: Multifunctioneel slim design

Hier worden we blij van: producten waar over nagedacht is. Denk bijvoorbeeld aan de multifunctionele Forio loungetafel van 4 Seasons Outdoor, die aan één kant uitschuifbaar naar boven is. Ideaal om je drankjes op te zetten! Deze loungeset met prachtig eigentijds design is tevens voorzien van all weather kwaliteiten. Wat verder opvalt: de mooie materialenmix en de vernieuwende lichte tinten.

Bekijk de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor

Nr. 3 Tuinmeubeltrend 2017: Innovatieve materialen mixen

Het kwaliteitsmerk Garden Impressions heeft komend jaar een prachtige primeur: Vironwood loungesets! Vironwood is een bijzonder innovatief materiaal met een heel eigen stijl en klasse. Het is een houtsubstituut. Het is synthetisch en bevat geen hout. Het grote voordeel ten opzichte van hout, is dat Vironwood niet 'werkt' en er zullen dus geen barsten of scheurvorming na verloop van tijd plaatsvinden.

Bekijk alle Garden Impressions vironwood loungesets

Nr. 4 Tuinmeubeltrend 2017: Binnen = Buiten

De merken 4 Seasons Outdoor en Exotan hebben dit jaar weer mooie loungebanken voor buiten, die de looks hebben van stijlvolle loungebanken voor binnen die gemaakt zijn van stof. Het zijn stijlvolle banken met prachtige, comfortabele stoffen, heerlijk om in te zitten. Zo creëer je het warme gevoel van je eigen woonkamer, maar dan gewoon buiten.

Bekijk all weather loungesets

Nr. 5 Tuinmeubeltrend 2017: Nog meer Lounge Dining Sets!

De lounge dining trend van de afgelopen jaren zet ook dit jaar door en breidt zich steeds verder uit. Ook dit jaar wordt het segment lounge dining sets weer groter. En dat begrijpen we maar al te goed, want lounge dining sets zijn dé ideale combinatie tussen loungen, dineren, prettig zitten, lekker hangen en nog veel meer. Kijk snel verder!

Bekijk alle lounge dining sets


Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!