Tuinmeubeltrends 2019 van 4 Seasons Outdoor

Ken je het hoogwaardige tuinmeubelmerk 4 Seasons Outdoor al? In dit trendoverzicht praten we je graag bij over de nieuwste tuinmeubeltrends van 2019. Want ook  meubelen voor buiten zijn onderhevig aan trends. Welke trends er voor in de woonkamer zijn komen het jaar daarop vaak naar buiten. Het Nederlandse kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor speelt hier ontzettend goed op in. Wat we in 2019 zien in hun collectie is met name: natuurlijke materialen, rustige kleurstellingen, uitgesproken dessins en robuuste kwaliteit. Tuinmeubelland laat je graag de grootste trends zien van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen.

Bekijk alle 4 Seasons Outdoor meubelen  

Vier het buitenleven in elk seizoen van het jaar met de hoogwaardige tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor. De naam zegt het al, vier seizoenen, meubelen waarmee je het hele jaar volop kan genieten! Alle meubelen uit de collectie zijn volledig weerbestendig. De bespanning van de tuinmeubelen zijn voorzien van hoogwaardige kwaliteit all weather kussens.

Robuuste kwaliteit in 2019; loungesets met aluminium en teakhout

Eén van de mooiste trends is het strakke aluminium met teakhouten details. Dit geeft het meubel een strakke en moderne uitstraling. Het teakhout van de 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen is van de beste kwaliteit. Tuinmeubelen met teakhout past goed in elke type tuin, van landelijk tot strak en modern. Teakhout en aluminium is in principe onderhoudsvriendelijk. Wanneer teakhout niet wordt behandeld, zal het gaan vergrijzen door de buitenlucht. Daarnaast kunnen er kleine haarscheurtjes ontstaan. Wil je de originele houtkleur en structuur behouden, dan is het raadzaam om het materiaal ongeveer twee keer per jaar te behandelen met speciale teak onderhoudsmiddelen. Bekijk ook eens de complete collectie houten loungesets.

Rustige kleurstellingen en een uitgesproken design

De tuinmeubelen in 2019 hebben allemaal een uitgesproken design met fijne materialen. Daarnaast is er ook rekening gehouden met het kleurgebruik. Er zijn veel natuur- en grijstinten gebruikt in het ontwerp van de meubelen. Een van de nieuwste trends is de opkomst van ‘rope tuinmeubelen’. Oftewel tuinmeubels met touwdetails. Denk bijvoorbeeld aan een dining fauteuil met een subtiel frame afgewerkt met touw.

4 Seasons Outdoor All Weather kussens

Alle tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor worden ontworpen met de allerfijnste all weather outdoor stoffen die er beschikbaar zijn. All weather kussens kunnen gerust het hele zomer buiten blijven liggen vanwege de hoogwaardige kwaliteit. De stof wat gebruik wordt is Olefin, een hoogwaardige outdoor stof met een hoge kleurvastheid, de kussens blijven zacht en mooi in vorm. Vele kussens zijn voorzien van een rits, waardoor deze gemakkelijk te wassen zijn. De kussens zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en het water loopt dwars door de kussens heen dankzij de speciale vulling.

Taste by 4 Seasons

Het kwaliteitsmerk 4 Seasons Outdoor heeft sinds enkele jaren de productlijn TASTE by 4 Seasons in haar assortiment opgenomen. De meubelen zijn van absolute topkwaliteit, maar liggen qua prijsvoering net iets onder de originele collectie. Het merk 4 Seasons Outdoor staat voor hoge kwaliteit. De tuinmeubelen zijn doorgaans vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met all weather Olefin. Stuk voor stuk prachtige meubelen.

De 4 Seasons outdoor collectie van 2019 bij Tuinmeubelland

De gehele collectie van 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen zijn zowel in de Tuinmeubelland mega stores als online verkrijgbaar. Bekende series uit de 4 Seasons collectie zijn bijvoorbeeld:

  • 4 Seasons Duke lounge serie
  • 4 Seasons Antibes lounge serie
  • 4 Seasons Belize  lounge serie
  • 4 Seasons Luxor lounge serie
  • 4 Seasons Capital lounge serie
  • 4 Seasons Meridien lounge serie

En vele anderen! Als geautoriseerd kwaliteitsdealer van het luxe merk 4 Seasons Outdoor, kan Tuinmeubelland de gehele collectie leveren. Bovendien is het mogelijk om zelf loungesets samen te stellen qua opstelling. Kom langs in één van de Tuinmeubelland mega stores en laat je persoonlijk adviseren.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-