Tuinmeubeltrends 2019 van Garden Impressions Outdoor

Garden Impressions Vironwood tuinmeubelen 2019

Innovatie staat voorop bij het bekende merk Garden Impressions Outdoor. Met de introductie van een complete serie nieuwe Vironwood tuinmeubelen claimt het merk dé toppositie in de markt als het gaat om hoogwaardige tuinmeubelen. Vironwood is een door Garden Impressions ontwikkeld en gepatenteerd materiaal: een bijzonder houtsubstituut,  gemaakt van duurzaam en zeer hard kunststof. Het materiaal is zeer geschikt voor outdoor gebruik. Voordelen van Vironwood tuinmeubelen uit de Garden Impressions collectie van 2019 zijn bijvoorbeeld: UV werend, waterafstotend, eenvoudig schoon te maken, duurzaam en recyclebaar. Maar bovenal zal de natuurlijke, haast niet van echt hout te onderscheiden, uitstraling van het materiaal menigeen positief verrassen. Bekende series uit de Garden Impressions Vironwood tuinmeubelcollectie van 2019 zijn: de Garden Impressions Samos lounge serie, Savano lounge serie en de Wiston serie.

Garden Impressions All weather tuinmeubelen 2019

Gemak dient de mens en daarom zijn all weather tuinmeubelen van Garden Impressions de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Logisch, want all weather stoffen hebben vele mooie voordelen. Het materiaal droogt zeer snel en in de zomermaanden kunnen kussens met all weather kwaliteiten prima buiten blijven liggen. Hoogwaardige populaire series van Garden Impressions met all weather kussens zijn bijvoorbeeld de Tennessee lounge serie en de Norma lounge dining serie.

> bekijk de complete collectie Garden Impressions loungesets >

Aluminium tuinmeubelen: dé trend van 2019

Tuinmeubelen van Garden Impressions zijn vrijwel allemaal uitgerust met een sterk aluminium frame, gecoat met een mooie poedercoating om beschadigingen te voorkomen. Nieuw in 2019 is dat het programma met volledig aluminium tuinmeubelen veel verder is uitgewerkt. De prachtige aluminium producten hebben een strak design en een uitgesproken ontwerp. Met deze aluminium tuinmeubelen richt je eenvoudig je buitenkamer in, alsof het je woonkamer is. Veel van de aluminium meubels zijn tevens voorzien van all weather kussens en kunnen modulair worden aangevuld. Zo kies je altijd de opstelling die het beste bij jou past. Het aluminium programma bestaat uit:

  • Top design aluminium loungesets van Garden Impressions: kwaliteit op het allerhoogste niveau.
  • Aluminium lounge en lounge dining sets van Garden Impressions: keuze uit lage en hoge loungesets in vele opstellingen en stijlvolle kleuren.
  • Aluminium dining sets van Garden Impressions: bijzonder mooie tuinsets, uiteraard zelf samen te stellen

Wicker tuinmeubelen: altijd favoriet

In de afgelopen jaren zijn tuinmeubelen in een landelijke stijl nog altijd favoriet gebleken. De wicker tuinmeubelen van Garden Impressions behoren tot de meeste verkochte sets in Nederland. En ook in 2019 is er een uitgebreid programma aan wicker tuinmeubelen te vinden in de collectie. Wicker kunststof vlechtwerkdraad is duurzaam, in vele tinten te verkrijgen en bovendien mooi te combineren met verschillende overige outdoor materialen. De wicker collectie van Garden Impressions is zeer groot en bestaat uit:

  • Wicker loungesets van Garden Impressions: loungesets met een lage zit. In vele opstellingen, vele kleurstellingen en zowel met waterafstotende of all weather kwaliteiten. Voor iedereen is er een passende wicker loungeset.
  • Wicker lounge dining sets van Garden Impressions: loungesets met een hoge zit. Ook een uitgebreide collectie in 2019. De combinatie tussen loungeset en tuinset wordt steeds populairder en Garden Impressions heeft hierin de grootste collectie van Nederland.
  • Wicker diningsets van Garden Impressions: voor liefhebbers van de landelijke stijl, zijn er ook vele mooie tuinsets met wicker kunststof vlechtwerkdraad te vinden. En wat zo leuk is: de programma’s van Garden Impressions zijn zo uitgebreid dat er vaak een combinatie te maken is met een lounge serie. Zo richt je je hele tuin in dezelfde stijl in.

Teakhouten & Rope tuinmeubelen

In het verleden werden veel tuinmeubelen van teakhout gemaakt. Met de opkomst van wicker kunststof is daarna het segment teakhout iets kleiner geworden. Nu in 2019 zien we echter dat het segment teakhouten tuinmeubelen groeit. Garden Impressions heeft in haar 2019 collectie een aantal zeer stijlvolle teakhouten lounge tuinmeubelen in combinatie met ‘rope’, oftewel duurzaam outdoor touw. Opvallend design, hoogwaardig en duurzaam hout, gecombineerd met all weather kussens. In één woord prachtig!

Kunststof design: uitgesproken stijlen

In het segment kunststof design van Garden Impressions vinden we in 2019 vooral veel opvallende tuinstoelen. Het voordeel van kunststof is dat het in allerlei stijlvolle kleuren leverbaar is. Denk bijvoorbeeld aan ‘jade green’ of ‘silver grey’, of juist opvallend rood of lichtblauw. Daarnaast is kunststof eenvoudig te vormen; in de collectie kunststof design zijn ook zeer opvallende vormen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie rondingen in stoelen.

Overige producten van Garden Impressions Outdoor

De collectie van Garden Impressions  tuinmeubelen is zeer uitgebreid. Naast de voorgenoemde tuinmeubelen bevat de collectie ook vele parasols, partytenten, heaters, vuurtafels, kussenboxen, buitenkleden en nog veel meer. Tuinmeubelland heeft de hele collectie van Garden Impressions Outdoor en biedt de laagste prijsgarantie. Kijk snel bij Garden Impressions.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?