Tuinmeubeltrends 2019 van Exotan

Het kwaliteitsmerk Exotan tuinmeubelen staat voor hoogwaardige tuinmeubelen met een prachtig afgewerkt dessin. De tuinmeubelen zijn allen voorzien van de mooiste en meest stevige all weather outdoor stoffen. Met de meubelen van Exotan is het puur genieten. Wat de trends van 2019 zijn laat Tuinmeubelland graag zien in deze blog.

Bekijk alle Exotan meubelen  

Hoogwaardige all-weather loungesets

In de categorie textilene loungesets heeft Exotan twee absolute toppers. Dit is de Rhodos loungeset in twee kleuren, grijs en taupe en de Casablanca loungeset. Deze twee moderne loungebanken voor buiten zijn van alle gemakken voorzien. Het gemak in onderhoud, de moderne uitstraling en stevige all-weather kussens maken van deze weerbestendige loungeset een echte must have. De kussens bieden een hoog zitcomfort, maar deze hoeven ’s avonds niet naar binnen vanwege de fijne all-weather stof. Kenmerkend voor het mooie merk Exotan is bovendien het gebruik van neutrale, stijlvolle kleurstellingen.

Stijlvolle bamboe tuinmeubelen: ‘Bali style’

Wil je je tuin heerlijk en comfortabel aankleden met veel natuurlijke materialen? Dan mag een bamboe tuinsetje niet ontbreken. Je haalt als het ware een stukje tropisch Bali naar je eigen achtertuin. De bamboe is niet alleen sterk, het is ook erg flexibel. Door de lange vezelstructuur is bamboe buigzaam en kan het spanning kan opvangen. De bamboe tuinmeubelen van kwaliteitsmerk Exotan zijn allemaal voorzien van mooie en stevige loungekussens. De collectie bamboe tuinmeubelen van Exotan bestaat uit:

  • Bamboe loungeset, een bank, twee stoelen en een lounge tafel
  • Bamboe tuinbank
  • Bamboe day bed
  • Lounge fauteuil en bijzettafel van bamboe

Ruime collectie hoogwaardige teakhouten tuinbankjes

Wanneer je op zoek bent naar een parkbankje dan biedt Exotan een mooi collectie aan via Tuinmeubelland. De bankjes zijn gemaakt van teakhout en acacia en afgewerkt met een sublieme coating. De bankjes zijn verkrijgbaar in een tweepersoons versie, een twee en half zitter en een driepersoons variant. Het materiaal is in principe onderhoudsvriendelijk. Wanneer teak- en acaciahout niet behandelt zal het in de loop der tijd gaan vergrijzen. Je kan de bank twee maal per jaar onderhouden tuinmeubelen met een teakolie en beschermer. Deze zijn verkrijgbaar in een naturel of grijskleurige variant.

Design Danic bistrosetje van Exotan

Nieuw in het assortiment dit jaar is de leuke Danic lounge set bestaande uit twee stoeltjes en een bijzettafel van teak met een retro uitstraling. De set is gemaakt van een hoogwaardig aluminium frame met daaromheen wicker kunststof vlechtwerkdraad. Super leuk om een klein zithoekje mee in te richten. Door de neutrale kleurstelling past het zitje in vrijwel iedere stijl tuin.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!