Vuurwerk bij Tuinmeubelland Hardenberg

Update januari 2023

De beste wensen voor het nieuwe jaar! 

Voor december 2023 komen we met een update of we ook komend seizoen vuurwerk in Hardenberg gaan verkopen. Onderstaande tekst heeft betrekking op december 2022 en is nu niet meer actueel: er kan GEEN vuurwerk meer gekocht worden bij Tuinmeubelland Hardenberg.
Op zoek naar vuurwerk?

Bij Tuinmeubelland Hardenberg verkopen ze volop vuurwerk aan het einde van het jaar! Vanaf nu tot aan het einde van het jaar kan je terecht bij de tijdelijke shop-in-shop van Katan vuurwerk. Al jaren een bekende naam in de omgeving van Hardenberg. Deze verkopende partij is in de regio ook bekend als Danknaljegoed.nl

...Naar Tuinmeubelland Hardenberg!

Hieronder de werkwijze van het bestellen en afhalen van vuurwerk via Tuinmeubelland Hardenberg. Let op: het is niet Tuinmeubelland die het vuurwerk verkoopt. Wij stellen onze winkelruimte beschikbaar aan de organisatie Katan vuurwerk. Natuurlijk hopen wij dat klanten zo op het einde van het jaar alvast geïnspireerd raken en ook even een rondje in de winkel lopen. Denk bijvoorbeeld eens aan het organiseren van een winterbarbecue met oud & nieuw! Er zijn verschillende barbecue acties.

Bekijk de openingstijden van Tuinmeubelland Hardenberg.

HOE WERKT ONLINE VUURWERK KOPEN?

1 | Ga naar Danknaljegoed.nl online, plaats je bestelling en reken daar online af (mogelijk vanaf EUR 35,-).
2 | Je hebt een account nodig. Indien je nog geen account hebt dien je deze aan te maken, dit account is na de jaarwisseling indien gewenst ook weer te verwijderen. Zorg dat je emailadres juist is.
3 | Selecteer de afhaaldag + tijdstip (Let op! Dit is achteraf NIET meer te wijzigen, iets later komen op de dag zelf kan wel). Bekijk ook de openingstijden van Tuinmeubelland Hardenberg.
4 | Selecteer de betalingsmethode (op dit moment is iDeal de enige mogelijkheid).
5 | Rond je bestelling af door de betaling te doen.
6 | Print nu het afhaalbewijs (PDF bestand) uit en neem dit mee tijdens het afhalen bij Tuinmeubelland Hardenberg, op het afgesproken moment.

blog_300
blog_300_1_
blog_300_2_