Wat is een Hawaii parasol?

Laatste update: juni 2021

Heb je behoefte aan schaduw in de tuin of op jouw terras? De prachtige en zeer praktische Hawaii parasol is precies wat je zoekt. De Hawaii zweefparasol is gemaakt van het kwaliteitsmerk Garden Impressions en gegarandeerd een aanwinst voor in jouw tuin. Hieronder vind je meer informatie over de soorten, maten, onderdelen en onderhoud van een Hawaii parasol. Bekijk hier alle zweefparasols.               

Een Hawaii parasol in de tuin

Hawaii parasol onderdelen zoals een kruisvoet en parasolvoet zijn ook bij ons te verkrijgen. Een parasolvoet zit meestal niet inbegrepen bij de parasol, denk er dus aan dat je deze ook besteld. Het benodigde gewicht staat vermeld bij de Hawaii zweefparasol die je wilt kopen. Heb je vragen over de Hawaii parasol of de parasolvoet die je nodig hebt? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.Voordat je besluit een Hawaii zweefparasol te kopen is het belangrijk dat je een keuze maakt welke soort, maat en kleur je het liefste wilt hebben. Zo is er zowel een Hawaii parasol rond als een Hawaii parasol vierkant te verkrijgen. En neem bijvoorbeeld de Hawaii zweefparasol 300x300, deze is weer te verkrijgen diverse kleuren voor het aluminium en het doek. Een zweefparasol is een parasol die aan een aluminium frame hangt. Zweefparasols zijn dan ook makkelijker te verstellen dan normale parasols.


Verschil_hawaii_parasols2

Het onderhouden van een Hawaii parasol

Zorg ervoor dat je de Hawaii parasol afdekt met een parasolhoes. De parasols kunnen tegen een buitje maar is natuurlijk primair bedoeld als zonwering. Voor het afdekken dient het doek van de parasol droog te zijn. Het is daarnaast aan te raden om de parasols in de winter op te bergen. De parasolvoet kun je uiteraard gewoon op zijn plek laten staan. Zitten er vlekken of vuil op het doek? Dan zijn er speciale reinigingsmiddelen te verkrijgen bij ons. Wij bieden daarnaast ook onderhoudsproducten om de levensduur van de Hawaii zweefparasol te verlengen. 

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-