Dé Paastrends van 2017

Pasen is de afgelopen jaren sterk in opkomst als voorjaarsfeest traditie. Dé Paastrends van 2017 sluiten hier dan ook mooi op aan. Het is natuurlijk ook heel begrijpelijk dat na een gure winter, iedereen weer echt zin heeft in het voorjaar. Het huis en de tuin worden opgeknapt, je gaat een weekendje weg en de T-shirtjes kunnen weer uit de kast. Begint het al te kriebelen? Bekijk dan snel de Paasstylingtips van 2017.


Doe-het-zelf Paasstyling tips 2017 

April is alweer begonnen en over ongeveer twee weken is het Pasen.  Heb je het hele huis al vol staan met prachtige Paasdecoratie? Met de leuke doe-het-zelf Paasstylingstips van Tuinmeubelland kan je alvast aan de slag gaan om jou huis helemaal ‘Paas klaar’ te maken. 

Paastrend 1: Maak je eigen Paaskrans

Een Paaskrans is een klein detail, maar geeft een echte feestelijke uitstraling. Met deze leuke doe-het-zelf tip heb je helemaal niet zoveel nodig. Het enige wat je nodig hebt is namelijk een krans, lijm, een lijmpistool, een schaar, touw en wat leuke paasdecoratie. Zo maak jij helemaal jou eigen Paaskrans. Tip: gebruik echte Paas kleuren zoals: roze, licht blauw en geel dit zorgt een echte Paassfeer. 

Paastrend 2: Paaseieren of Paasvormen versieren

Bij Pasen horen natuurlijk Paaseieren. Niet alleen om lekker op te eten bij het Paasontbijt maar ook om je huis mee te decoreren. Geef je creatieve geest de vrije hand. Paaseieren kun je op allerlei verschillende manieren stijlen en versieren. Van heel veel kleur tot rustig zwart-wit, het is maar hoe jij het zelf graag wilt. Traditioneel is het uiteraard de tijd voor de lichte pasteltinten. Nog een leuke tip voor de kleintjes: koop leuke gekleurde rietjes waar je met gekleurd karton allerlei Paasvormen op plakt. Zijn ze nog klein? Laat ze dan naar hartenlust kleuren en de wat grotere kinderen kunnen natuurlijk ook mee knippen en plakken. Leuk om zelf mee aan de slag te gaan, maar ook voor je kinderen!

Paastrend 3: Vrolijke Paastakken

Iedereen is wel bekend met de Paas tak. De Paas tak geeft natuurlijk wel echt een Paasgevoel. Hang vooral lekkere kleurrijke decoratie in de Paas tak. Dit zorgt voor vrolijke Paastakken die een echte vrolijke sfeer geven. Tip: Gebruik eens een keer iets anders dan de standaard wilgentakken. Je kan namelijk met elke soort tak een leuke Paas tak maken.  Tip: Versier je eigen Paaseieren en hang deze in de Paastakken. 

Paastrend 4: Vrolijke Paasbloemen

Ook door wat extra bloemen in je huis en tuin neer te zetten kan je op een simpele manier al een hele gezellige, vrolijke Paassfeer creëren. Gebruik bijvoorbeeld echte Paasbloemen zoals: narcissen, madeliefjes en tulpen. Tip: maak een combinatie bos bloemen van narcissen, madeliefjes en tulpen. Dit maakt de bos bloemen net even iets leuker en vrolijker.

  • Tip 1: Neem een grote glazen vaas en plaats hierin een kleinere vaas. De ruimte eromheen kan je dan decoren met gekleurde paaseieren. Kies je favoriete bloemen en klaar geef ze een mooi plekje op de tafel. Dit kan natuurlijk ook voor buiten met een fleurig plantje erin.
  • Tip 2: Maak van hout een mooi paasei met wat plankjes ertegenaan waar je voorjaarsboeketjes op kan plaatsen. Met een paar spijkers kom je natuurlijk ook heel eind wat leuke paasdecoratie eraan en klaar.

Paastrend 5: Creatief met Krijtstift

Met de Kerst zag je de trend voor raamdecoratie met een krijtstift heel erg opkomen. Dit kan natuurlijk ook heel leuk met de Pasen. Er zijn natuurlijk een aantal mogelijkheden zoals: gekleurde paaseieren op het raam, leuke teksten met vrolijk Pasen en de omtrek van een konijn eromheen tekenen en een mooi voorjaarsboeket op het raam getekend doet het natuurlijk ook heel goed.

Shoppen tijdens de Paasdagen

Ga je toch liever mooie tuinmeubels voor buiten shoppen? Dat kan bij Tuinmeubelland. Fris je tuinset bijvoorbeeld op met de hippe kleur geel van dit moment. Leuke decoratiekussens en accessoires maken je set weer helemaal voorjaar en met wat leuke paastakken op tafel kan je weer gezellig naar buiten kijken. Alle winkels staan boordevol met prachtige tuinmeubelen en mooie accessoires. Alles voor een mooi en gezellig Pasen! Alle Tuinmeubelland vestigingen zijn op 2e Paasdag geopend! 

Bekijk hier de openingstijden voor Goede Vrijdag en Tweede Paasdag 

Nog meer Paasinspiratie opdoen? Bekijk dan de Paastips van 2016

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En maak kans op een Tuinmeubelland waardebon van € 100,-