Trendupdate 2024 l Garden Impressions Outdoor

Nieuw seizoen, nieuwe collectie loungesets! In de komende weken informeren we je graag over de nieuwste ontwikkelingen bij Tuinmeubelland. Bijvoorbeeld over de mooiste loungesets van 2024. Het topmerk Garden Impressions Outdoor heeft dit jaar een heel stijlvolle loungeset collectie voor buiten. En we laten je graag alles zien. Hieronder slechts een paar voorbeelden. In de komende weken volgt er nog veel meer moois: nieuwe producten, materialen en stijlvolle kleurstellingen. Blijf je ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in op de Tuinmeubelland voordeelmail.

San Geria loungeset: duurzaam eucalyptus

De 2024-collectie loungesets van het bekende merk Garden Impressions Outdoor bevat dit jaar veel nieuwe stijlen. Een mooi voorbeeld hiervan is de San Geria loungeset. Het nieuwe design frame van deze loungeset is gemaakt van duurzaam eucalyptushout. De dikke loungekussens zijn heel stevig en zijn voorzien van de lichte, nieuwe kleur 'sahara zand'. Het tafelblad van de loungetafel is gemaakt van terrazzo: een combinatie van natuursteen met cement en kleurstof. Met deze loungeset geef je je tuin direct een stijlvolle look. 

Bekijk houten loungesets >

sangerialoungeset

Gabon lounge serie: innovatief aluminium

Bij aluminium denk je wellicht alleen aan verstelbare tuinstoelen, maar de 2024 collectie van Garden Impressions zal daar verandering in brengen. Het frame van de loungesets uit de Gabon serie is bijvoorbeeld  gemaakt van stevig aluminium, voorzien van een beschermende coating. En het is een bijzonder design: de set is afgewerkt met brede banden in de kleur taupe. Samen met de waterafstotende loungekussens is het geheel heerlijk comfortabel én mooi geworden!

Bekijk aluminium loungesets >

gabonlounge21860nf-8_-_kopie

Lizzy loungeset: lichte teddy stof!

Luxe loungesets met dikke kussens en netjes afgewerkte ronde en vierkante vormen. In de 2024 collectie van Garden Impressions vind je veel luxe design loungeset die nog goed betaalbaar zijn. Een voorbeeld hiervan is de Lizzy loungeset van Garden Impressions. Wat een plaatje...

Bekijk luxe design loungesets > 

58434eg_1lizzyloungegio_-_kopie

Innovatief materiaal: Centostone tafel bij San Filipe tuinset

Centostone tafelbladen behoren tot de top van innovaties van Garden Impressions dit jaar. Het tafelblad is vergelijkbaar met keramiek, maar veel compacter en daardoor veel harder en steviger. Door de hardheid van het blad is het bestand tegen krassen en hitte. Omdat het materiaal geen vocht opneemt, kunnen er geen kringen en andere vlekken ontstaan. 

Bekijk Centostone tuintafels >

49158gs_34234jc_foggia_robusto-1_1200_1tuinsetcentostone_-_kopie

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels