Trendupdate 2024 l 4 Seasons Outdoor & Taste

Wow, zo veel moois! In deze trendupdate laten we je graag een klein stukje zien van de nieuwe collectie van 4 Seasons Outdoor 2024 en de Taste-lijn van 4 Seasons Outdoor. Hoogwaardige lounge-series met fantastische stofkwaliteiten en een uniek design. Houd je ook zo van stijlvol loungen op lekker dikke kussens? Kijk dan vooral naar deze trendupdate. Hieronder slechts een paar voorbeelden. In de komende weken volgt er nog veel meer moois: nieuwe producten, materialen en stijlvolle kleurstellingen. Blijf je ook graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in op de Tuinmeubelland voordeelmail.

Sardinia lounge serie: rond & licht

De nieuwe Sardinia loungeset serie van topmerk 4 Seasons Outdoor is licht, rond en speels. Alles klopt aan deze set: de vorm, kwaliteit en neutrale kleurstelling. De Sardinia is een chaise longue loungeset met een verlengd stuk waarop je heerlijk met je benen languit kan liggen. 

Bekijk chaise longue loungesets >

sardinia2

Puccini lounge- en tuinset serie met rope

Het mooie aan de Pucchini loungeset serie van 4 Seasons Outdoor in 2024, is dat je kan combineren met dezelfde stijl: er zijn namelijk ook losse tuinstoelen en bankjes te verkrijgen. Zo kies je precies wat bij jouw wensen past en kan je de hele tuin inrichten in dezelfde mooie, lichte stijl!

Bekijk de Puccini serie >

pucciniset1746-1_puccini1_-_kopie

Olivia lounge: aluminium met teak

De uitstraling van een warme set en het gemak van aluminium, dát kenmerkt de Olivia lounge serie uit de Taste-lijn van topmerk 4 Seasons Outdoor. Deze bank zou je zo binnen neer kunnen zetten, zo strak is de uitstraling. En je zit echt stevig in de kwalitatieve kussens, die ook  nog eens buiten kunnen blijven.

Bekijk all weather loungesets >

olivia

Albano lounge serie van Taste by 4 Seasons

Laat je verrassen door de Albano serie van Taste by 4 Seasons Outdoor. Stijlvol rope design: prachtige loungeset die jarenlang meegaat. 

Bekijk rope loungesets met touw >

set1755albano-1-2

Wat maakt 4 Seasons Outdoor zo uniek?

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen heeft de mooiste all weather tuinmeubelen. En dat zie je ook terug in de tuinmeubeltrends van 4 Seasons Outdoor in 2024. Het is werkelijk een fantastische lijn geworden. En wat maakt 4 Seasons Outdoor nu zo uniek? De basis voor een hoogwaardige collectie tuinmeubelen van 4 Season zijn de prachtige materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Design is immers niets zonder een perfecte uitvoering. Zo maakt 4 Seasons Outdoor gebruik van vele bekende materialen van aantoonbare merken zoals Olefin & Dracon en Hularo. Bij de luxe tuinmeubelen van 4SO draait het allemaal om kwaliteit, stijl en detail. En dat is zeker terug te zien in de prachtige collectie van dit merk. De uitgebreide range aan producten is zeer zorgvuldig samengesteld en is gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit, volgens de een tijdloze stijl opgebouwd, met veel oog voor detail.

Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels