Herfst stylingstrends 2016

Herfst 2016

De zomer is alweer voorbij en de maand november is aangebroken. We beginnen weer massaal de tuin op te ruimen. Tuinsets en loungesets worden afgedekt met beschermhoezen en gaan naar binnen. En natuurlijk is het belangrijk om je tuinmeubels ook goed schoon te maken en te beschermen met een speciale onderhoudsmiddelen. Om het zowel op je overdekte terras als binnenshuis gezellig en knus te maken hebben we een paar leuke stylingtrends voor je, speciaal voor de herfst. 

Ronde vormen in meubels en accessoires

Bij deze trend is niets te gek, zolang het maar rond of ovaal is. Mooie ronde accessoires om je woonkamer op te fleuren. Warme vloerkleden, vazen, een mooie poef of spiegel, zolang ze maar rond zijn. Naast accessoires kun je de ronde vormen ook terug laten komen in het meubilair. Een ronde tafel of bijzettafel, ideaal om gezellig aan te eten met vrienden of familie. Wil je het heel rigoureus aanpakken dan kun je de wand eventueel ook bekleden met ronde vormen of de muur behangen met rondjes print. 

Gebreide accessoires

Een andere trend die we deze herfst sterk terug zien komen en helemaal hot is zijn gebreide accessoires. Leuke gebreide kussen voor op de bank of je bed. Een lekker warme gebreide plaid om onder te kruipen tijdens het kijken van een romantische film. Wat je ook kan doen is hoesjes om krukjes, kaarsen, vazen heen kunnen. Deze trend hoeft niet duur te zijn om in je huis te verwerken. Helemaal wanneer jezelf kunt breien, dan kun je er lekker op los gaan breien. 

Een warm en sfeervol huis

Om een sfeervol huis te creëren is het belangrijk om warme tinten te gebruiken. Je kussens vervangen voor kussens in warme tinten. Zet op sommige plaatsen kaarsen neer in de woonkamer.  Kaarsen brengen altijd een warme en gezellige sfeer met zich mee. Leg een warme plaid over de bank die je altijd kan pakken wanneer je het koud krijgt de komende dagen. Combineer je plaid met een mooie vloerkleed of zacht velletje, zodat je geen koude voeten krijgt. Voor de inrichting kun je verder nog gebruik maken van moeder natuur. Gebruik een leuke gekleurde pompoenen en herfstbladeren met dennenappels, kastanjes en eikeltjes om je huis op te fleuren. Wil je ’s avonds toch nog even lekker buiten zitten met een drankje. Gebruik dan een warme plaid om warm te blijven. Om het gezellig aan te kleden buiten kun je een najaarsbloemstuk op tafel zetten met kaarsen erin verwerkt.  Lantaarns met kaarsen geven ook een gezellige sfeer, maar wil je echte volop warmte denk dan eens aan een terrasheater.

Accessoires voor binnen én buiten

Bij Tuinmeubelland zijn er naast het tuinmeubelassortiment ook prachtige accessoires te koop. Dit zijn stijlvolle vazen, mooie bloemen, verschillende vormen lantaarns, borden en kaarsen.. En ben je bezig met de voorbereidingen voor Sinterklaas? Dan komt wellicht de Top 5 leukste Sinterklaas cadeaus van Tuinmeubelland nog van pas! Kom dus snel een kijkje nemen in één van onze winkels en wie weet vind je leuke dingen om jouw interieur te veranderen.

Tuinmeubelland winkels


Voordeelmail & inspiratie van Tuinmeubelland!

Op de hoogte blijven van tuintips, tuintrends en aanbiedingen?

Schrijf je in voor de voordeelmail

En maak kans op een waardebon van € 100,-!