-15% Kortingscode Hoezen & Onderhoud: BERSCHERM15

Schaduwdoeken in de mooiste kleuren

Op zoek naar een mooi schaduwdoek? Bekijk alle kleuren hier op deze pagina online of kom naar één van de Tuinmeubelland mega stores.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De mooiste Nesling schaduwdoeken in alle kleuren van de regenboog

Een mooi schaduwdoek vind je natuurlijk ook bij Tuinmeubelland. Niet alleen in alle denkbare vormen en afmetingen, maar ook in allerlei fantastische kleurstellingen. Door de kleur van het schaduwdoek af te stemmen op de terrasinrichting, krijg je echt een eenheid in je tuin. Dat is rustiger voor het oog en stijlvol voor jou!

Het kleurenassortiment Nesling schaduwdoeken: 

Hoe houd je de kleur mooi van schaduwdoeken?

De Nesling schaduwdoeken horen bij het beste van wat op de markt verkrijgbaar is. Het materiaal is door en door gekleurd en kan een hoge UV-factor aan lichtintensiteit aan. En toch: eerlijk is eerlijk, zowel voor parasols als schaduwdoeken geldt dat als er jarenlang felle zon op schijnt en het doek in weer en wind hangt, er op een gegeven moment wat verkleuring optreedt. Je kunt het materiaal mooi houden door het af en toe in te sprayen met een speciale outdoor stof beschermer. Tuinmeubellan heeft hiervoor goede ervaringen met  het merk Starbright, eerder Eden Outdoor genoemd.