Verleng de avonden buiten > Bekijk Terrasverwarming!

Windscherm buiten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Goedkoop een oprolbaar windscherm kopen voor buiten?

Heb jij veel last van de wind in de tuin? Dan zijn de oprolbare windschermen voor buiten van Tuinmeubelland een uitstekende oplossing. De voordelige windschermen zorgen ervoor dat je heerlijk in je tuin kan genieten met nét wat extra privacy en extra comfort. De windschermen van Tuinmeubelland zijn stevig, duurzaam en makkelijk op te bergen wanneer het windscherm niet meer nodig is. De windschermen zijn van hoge kwaliteit en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

Het juiste oprolbare windscherm voor je tuin koop je bij Tuinmeubelland

Ben je opzoek naar een praktische manier om je terras even af te schermen tegen de wind? Dan ben je bij Tuinmeubelland aan het juiste adres. Een windscherm is een gemakkelijk aan te brengen afscherming die kan worden gebruikt op het dakterras, balkon of in de tuin. De oprolbare windschermen van Tuinmeubelland zijn van het kwaliteitsmerk Garden Impressions en zijn vervaardigd uit een onderhoudsvrij aluminium frame met een poedercoating. Een windschermdoek heeft een maximale lengte van 300 cm en een hoogte van 180 cm. Het doek is gemaakt van 280 grams polyester met een PU coating. De windschermen zijn in twee kleurencombinaties verkrijgbaar, namelijk: wit/licht grijs en zwart.

Windscherm-Tuinmeubelland-2020

Eenvoudig te bevestigen uitschuifbaar windscherm voor buiten

Het windscherm is eenvoudig te bevestiging aan een muur of schutting. Je kan het scherm uitrollen en bevestigen met een bevestigingsplaatje. Als je het windscherm niet gebruikt, kan deze gemakkelijk worden ingerold en staat deze niet in de weg op je terras.

Eenvoudig windschermen online te bestellen bij Tuinmeubelland

Bestel je windscherm eenvoudig via Tuinmeubelland.nl. Of koop je het windscherm liever bij een van onze fysieke winkels? Kom dan langs bij Tuinmeubelland Dronten, Veghel of Zaandam  of bel naar 088–6600200 en laat je informeren door ons deskundige personeel.