Koopzondag 21 april: 4 mega stores open >

Parasolvoet 70-80 kg

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zware Parasolvoeten 70-80kg

Ben je op zoek naar een zware parasolvoet? Kijk dan eens bij de Tuinmeubelland zware parasolvoeten in de categorie 70 tot 80 kilo. Deze natuursteen parasolvoeten zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer stevig en in veel gevallen eenvoudig te verplaatsen. Kijk ook eens bij de parasolvoeten met wielen.

Parasolvoet voor zweefparasol kopen?

Voor een parasolvoet zweefparasol, ook wel vrijhangende parasol of hangparasol genoemd, ga je natuurlijk naar Tuinmeubelland.nl of naar één van de Tuinmeubelland winkels. Met een grote collectie zware parasolvoeten die speciaal geschikt zijn voor zweefparasols, slaag je zeker. Kijk ook eens bij onze zweefparasols voor mooie combinatiedeals als je een complete zweefparasol met granieten voet en hoes aanschaft.

Andere oplossingen voor het vastzetten van een zweefparasol

Naast het  plaatsen van een zweefparasol voet, zijn er nog een aantal andere oplossingen mogelijk: 

  • Een grondanker in de grond plaatsen
  • Een kruisvoet, waar tegels op komen

In beide gevallen plaats je de zweefparasol op het element, en in plaats van een parasolvoet, zorg je voor tegengewicht door middel van zand, beton of eigen tegels. Dat kunnen ook mooie oplossingen zijn. Let er wel op dat je het een en ander goed vastzet en bij het gebruik van tegels, echt goed let op voldoende tegengewicht voor de kracht die op de parasol komt te staan. Wil je persoonlijk advies? Geen probleem, neem gerust contact met ons op of kom langs in één van de Tuinmeubelland winkels.

De Tuinmeubelland mega stores

Tuinmeubelland nodigt je graag uit om een bezoek te brengen aan één van de Tuinmeubelland mega stores, waar onze specialisten altijd voor je klaar staan om je te adviseren. 

Of neem contact op met de Tuinmeubelland Klantenservice.

Impressie Tuinmeubelland winkels